Krivé obvinenie

Príspevok v téme: Krivé obvinenie
IVAN444

Máme problemy nejakých paru týždnov s priateľkov a dnes sa mi prestala ozývať ked som snou písal.
Totálne som to pokašľal a prvý krat v živote som spravil to, že asi išla niekam vonku a kto vie či s nejakým chalpom nie je atd... nikdy som to nespravil. Neviem čo mam robiť.

Ostal som sa debila, čo si aj zaslúžim. Vraj jej neverí, čo si myslim o nej atd...

Je mi na nič zo mna, veľmi mi je zle a buši mi srdce... z toho čo som spravil, nie som taký, neviem čo mi preplo, je na mna veľa teraz toho...

AKo to mam odčiniť, teraz som u nej totálne na nule,

IVAN444

Klasika v dnešnej dobe, nervozna, nespokojná, nešťastná a sama nevie z čoho: Bývalu som nechal pred 3 rokmi a stále má tieto problemy

IVAN444

Noo na tom, že bývalej som zase dal všetko ako tejto a časom som ju zjavne omrzel. Prišli do toho jej čudesné stavy, tak isto nespokojnosť zo života atd..

Viem viem, naložte mi ...

IVAN444

No mal som plány, aj na wellnes som mal dnes ísť, len známym do toho niečo prišlo, tak zmenili plány na poslednú chviľu.. grr :) Zajtra je piatok tak doma isto nebudem :)

melindaaa

a ja neviem co sa nejdes radsej kdesi sankovat :D odhlas sa z pokecu aj z fb isto vidi ze si tam a hotovo.. teraz ona vie, ze si doma a sedis na zadku a cakas ... padaj odtial :)

Maoam

samozrejme, uplne ignorovat a najlepsie bude, ked tam nejakych par dni ani nepachnes

proste sa vypni, rovnako mobil (ak teda mozes, nie vzdy je to mozne, ak mas aj hovory z prace a podobne), ale tak napr. na net a FB fakt chodit nemusis kazdy den

ver tomu, ze toto zabera najlepsie

nereaguj, ignoruj

nechaj ju tak aspon 14dni, nech svoje stavy pekne vydrzi sama

bud chlap

melindaaa

moam to napisala vystizne a v skratke.. :)
tiez z vlastnej skusenosti viem, ze to funguje... ale ci ma takyto vztah vyznam to neviem...