Prosím, viete mi niekto poradiť nejaký účinný spôsob, ako môže človek pribrať?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrať na váhe?
mamaaa no toto su take rady...jem od rana do vecera po pomerne velkych davkach a ked som taku postavu proste zdedila tak mi nepomoze ani zrat a zrat a zrat:Ddost ma to stve lebo tak chudeho cloveka ako som ja som naozaj este nevidela ale uz to chvalabohu nieje tak vidiet ako niekedy ked som ani kozy nemala:D:DDkazdy chce to co nema..kto je chudy chce pribrat kto je objemnejsi chce schudnut sme proste taki nedame si povedat :)ale ludia si na vas casom zvyknu aj ked mate postavu ako africke deti :DD
Ahojte ja som 153 vysoka (malicka) a vazim uz od svojej 15tky 35kilo.Vsetci pisete ak chces pribrat tak jetz zer prezieraj sa.ale co ak toho tolko do mna nejde?Ja sa stravujem podla mna normalne ale som strasne rychlo syta.naberem si cez ciaru ale furt necham viac nez polovicu.Asi si dam zväcsit zaludok.Alebo sa da pomoct len tym co chcu schudnut?
jíílka: Tak za prve je o 12 cm vyzsi ako ty za druhe je chlap pretoze chlapy maju vseobecne nizsie percentu tuku ako zeny takze aj objemovo vyzeraju inak. Okrem toho 184 a vaha 64 je priliz mala na jeho vysku.
speedoo: Rozmyslal si tak, ze za to si mozes sam a nedostatocne jes.
speedoo: No stym maltodextrinom si strelil riadne mimo. Maltodextrin je komplex zložených cukrov, po užití plynule dodáva glukózu do krvného obehu a vhodne dopĺňa svalový glykogén. Glukoza alebo tiez sa tomu nadava hroznovy cukor doplna bleskovo svalovy glykogen. V podstate sa da maltodextrin predstavit ako pomleta ryza. Okrem toho maltodextrim nie je takmer vobec sladky a glukoza je sladka.
moje nervy to vobec neni malo ani vela kil..ja mam 172 a cca 55 kil a vypadam normalne..len brucho musim zhodit :-D
tiez mam podobny problem.21r,184cm a vaha 64...dost bieda...dal som sa na vitamin B12...ale intramuskularne.cize injekcne.5 davok za tyzden a pribral som kilo a pol.zial je to len na lekarsky predpis a treba niekoho kto vam to pichne.myslim ze staci zajst na svojim lekarom a je to.Akurat dnes som si kupil Maltodextrin.Povedzme ze je to hroznovy cukor,len stiepeny na mensie molekuly pre maximalne vstrebavanie.1,5kg za 6eur.Kupite to v klasickych potrebach pre kulturistov...vela zdaru :)
vy všetci čo nemôžete pribrať a ste chudý, máte prirodzene rýchlý metabolizmus...to znamená že musíte papať- pokiaľ necvičíte-veľa škrobov ako je ryža ,zemiaky,vločky,pohánka,celozrniny,orechy,semienka, kôly kvalitným olejom, a pomenej -mäso,vajcia,tvaroh,- a viac krát denne tiež ovocie,zeleninu,jogurty a rozdeliť jedlá do 5-9 chodov. medziu jedlámi šialku čaju,šťavy,vody.. POKIAL cvičíte ,tak to isté,len pridajte viac bielkovín min.2grami na 1kg hmotnosti tela. ak chcete pridať komplexný vitamin minerálny prípravok,tak si dajte tabletu rano po prvom jedle,obden,ale to iba vtedy ked jete málo živej zeleniny a ovocia. tie sacharidovoproteinové prípravky su len ako doplnok a aj to pre tých čo aspon lahšie posilujú, treba ho dať po cvičení a hodinu po jedle pred spaním
Precital som si par prispevkov v ktorich radite ako pribrat. Niektore radi vedu tak akurat k zastave srdca :D
Jediny spolahlivy a jediny funkcny a zdravy sposob ako pribrat je zrat, zrat a stale len zrat. Musite sa vzdy vela jest. Jedzte napr. 3 velkde jedla denne a medzi tym zopar malych jedal ako su napr. lupienky s mliekom, ovsene vlocky, neaky salat, piskoty s jogurtom alebo mliekom, jogurty a pod.
Venujem sa posilnovaniu a som ties jeden z tych chudich tipkov. Vela som sa o priberani a dobrom stravovani na stranke -odkaz odstránený- - tam kliknite na FORUM a najdite si temy ktore vas zaujimaju. Na tom fore si kulturisti a sportovci radia nie len posilnovani.
Ahojte. Mám 16, 165 cm a 43 kg.... som hrozne chudá a môžem zjesť čokoľvek a nemám problémy so štítnou žľazou, bola som na vyšetrení. Poradte nejaké jedlá alebo tabletky.