Prosím, viete mi niekto poradiť nejaký účinný spôsob, ako môže človek pribrať?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrať na váhe?
Ludia trapite sa tu nad otazkou pribratia... je to veeelmi jednoduche... Staci si kupit v lekarni ensure plus... su to dzusiky, nechutia zle... potom ich za sebou vypit 5-6... nesetrit, pit kolko vladzete... a mat tucny obed, ja som jedaval knedlo vepro zeloo a jaternice... na ranajky a veceru 100% pecivo, z toho sa bopna a puchne... za jeden den sa da pribrat aj 2 kila...neuveritelne, ale je to tak... ale bacha, pretoze ak priberiete za mesiac viac, ako 5-6 kil, podla postavy a vysky, tak vas potrha, narobi vam strie a toho sa uz nikdy nezbavite... zdar a dobru chut
Kupte si Gainer rozrobte to s mliekom pite 4 krat denne v posilovni si buchnite 90 kg na bench press a priberete tolko na vahe ze až !!!
Som na tom podobne..........mam 16 rokov, 170 m a 45-46 kg.......a pribrat sa mi vobec nedari :-/. Doktorka povedala, te to je asi od stresov, lebo papam uplne normalne......Cize z tohto vyplyva, ze by sme sa mali menej stresovat :-). Ale ked to nejde tak lahko... :((( takmer vobec sa ten stres neda ovplyvnit :(
bože, však si dajte vyšetriť štítnu žlažu...
Ahojte... ja mám 16 rokov, meriam okolo 160-162 cm a vážim len úbohých 34 kg... vyzerám hrozne...všade samé kosti... vyzerám ako 12 ročné dievča žiadne známky toho, že pomaly dospievam ... Velmi by som chcela pribrať, aby som mala aspoň 40-45 kg... na vyšetrení so štítnou žľazou som nebola ale myslím, že pribrať sa mi nedá kvôli tômu, že mám rýchli metabolizmus...aj moja sestra je chudá a to má 20 rokov... ak by ste mali nejaké rady ako pribrať budem rada, alebo nejaké vitamínové doplnky ako B12 alebo tie pivné kvasnice či to vlastne pomáha... vopred ďakujem o_O
hello precital som si zopar vašich príspevkov a chel bi som vam poradit v tom ako pribrat od malicka som trpel chorobou ktora mi branila jest urcite potraviny potrebne na priberanie a v sak v case ked som bol uz zdravy tak somsa pustil do priberania meriam 175cm a vazim 72 kilo a to len vdaka tomu ze som si kupil pivovarske kvasinky ktore mi velmi pomohli (www.pangamin.cz) a spolu s timito neskodnimy tabletkamy som sa naucil ako sa stravovat poriadne a pritom pribrat dolezite je abi ste jedli za den aspon 5krat cize na ranajky ovsene vlocky s mliekom na obedy maso najlepsie kuracie... dalsie jedla ktore obsahuju tuky bielkoviny ktore su potrebne na priberanie su....(vajcia,tvaroh,cestoviny,vlocky,mlieko,piškoty...pre lepsie visvetlenie ma kludne kontaktujte emailom.....
neviem kde bivas ale v madarsku sa da kupit beres csepp to je dobre a dostanes chut do jedla
aj na immunitu je dobre a ked pravidelne uzivas nebudes ani chora
Myslite ze to co tam pise ten Matejko:D ze pribral zo srota pre svine ze je to realne? Podla mna je to hlupost
ahoj!! mam 20r a mam 48kil a rada by som pribrla aspon niake kila,niesom az moc chuda ale nebavi ma pocuvat ze som chuda ,ale niako mi to nejdemozem jest hoco vsetko mozne a nepriberam vedel by mi niektom poradit ako pribrat hmmmmmmmm?????