Prosím, viete mi niekto poradiť nejaký účinný spôsob, ako môže človek pribrať?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrať na váhe?
aha tak prepac:))..ja som sa s tym inak zmierila, niektore kamosky mi zavidia vraj, pretoze im staci zjest kusok salamy a priberu hned 1kg:)..ale vcera zrovna sa ma priatel pytal ci som este neschudla, ze sa mi neak zmensil zadok, no a naozaj su mi neak nohavice vacsie, tak mi tato tema prisla tak fajn do rany:) ale nedozvedela som sa nic nove, vsetko uz som skusala..tak mozno to pojde vekom, ako vravis;)
macci ja som reagovala na ten príspevok Petuska. To je fayn že to neriešiš, ani ja to neriešim, tiež mám výšku 164 a vážim teraz akurát 47, už viac rokov sa mi to drží na tej istej váhe vlete aj menej je viac pohybu. :)
ja to nechavam tak, uz som sa pokusala pribrat a neslo to, tak som nato vykaslala..len teraz ako to tu citam tak som chcela prispiet ze mam tiez taky problem..pred casom som pri vyske 164cm vazila 49kg a teraz vazim ledva 45 mozno menej, viac som vystresovana v poslednej dobe, mozno je to aj z toho
Jedni riešia ako pribrať, druhí zasa ako schudnúť. Vekom predsa človek priberá raz budeš taká že sa budeš nad tým rozčuľovať, čo to nenecháš tak???
ahaa..takze najlepsi sposob ako pribrat je brat neco aby som vyhladla:))..noo ja mam podobny problem, prala som pangamin, B vitaminy ale nic mi nepomohlo..tiez sa mozem navalit naprasknutie a nepriberiem ani gram..dokonca cez vianoce ked bolo vela dobrot som mala pocit ze som musela snad pribrat ale 5kg, ale ked som sa sla odvazit zistila som, ze som ece aj schudla:((
ten peritol je dobra "vec".ja som ho uz kupila par krat aj bez receptu.stal ma vtedy asi 50 korun.zvysuje sa po nom chut do jedla.este som jedavala vitamin B-12,pangamin.jeden doktor mi povedal,ze je dobre jest aj banany a zriect sa pitiu velkemu mnozstvu kavy,hlavne hned rano.a fakt.ked som pila kavu na ranajky,cely den mi uz nechutilo jest :-( a samozrejme prestat fajcit,ak fajcis.a mne tiez pomahal aj sport,lebo po nom som brutalne vyhladla :-)
staci jest chipsy a sladke vecer hahaah:D ja jedavam pizzu o 11 vecer napchavam sa co mi len pride pod ruky a ja staaale chudneem je to moznee ci?alebo stale vazim rovnako:) rovnako malo:)
oprava: ...mne stačí....
Kokso, že 6 krajcov chleba na raňajky.............to by som ani za celý deň nazjedla, nie ešte na raňajky :-O ...mne atačí nna raňajky jogurtík a kafe. :-OOOO