Ako pribrať na váhe?

Matejko:D

Ahojte. Mam 14rokov. Mam 175cm a 62kg. Uz pol roka cvicievam ale nejako sa mi nedari pribrat. Skusal som jest jednu specialitu ktora mi pomohla. Šrot pre prasata. Dal som si srot do misky a zalial prevarenym mliekom a pridal cukor, med, krupicu atd. za prve 2mesiace som pribral 18kg. Je to uzas. Uz mam 24 rokov a venujem sa kulturistike..:D

andrzejky

Takže ked chcete pribrat tak ja som pribral tak ze som zacal pit surove vajcia za den aj 8-10 a jem ovsene vlocky s mliekom s toho sa dobre pribera.

Ivka 1

Velmi dolezite je, ako sa celkovo citite po zdravotnej stranke. Ci nemate pocity unavy alebo celkovej telesnej slabosti.

bendo

Pekny den prajem,cital som si zopar vasich clankov o tom ako pribrat.Mam 30 rokov a vacsinu svojho zivota mam rovnaku vahu.Mam dve deti a ako kazdy dospeli svoje starosti,ale vratme sa k vahe.Ako 10rocny som zacal sportovat judo a na vahe mi tak moc nezalezalo,lebo sme sutazili a vaha tam mala dost velku rolu,a venoval som sa k tomuto sportu 12rokov,ale cim som bol starsi a pozeral na svojich rovesnikov ako vyzeraju oni,tak ma to zacalo viac a viac trapit.Pri mojich 187cm a 65kil je to trocha malo.Pozeral som si vsetky mozne statistiky ohlade vahy a podla spravnosti by som mal vazit medzi 80-90kg.Viem ze to mozno prehanam a mal by som ostat taky aky som,lebo vela priatelov a znamym si ma ani nevie predstavit pribrateho,ale na druhej strane mi priatelka zase povie ze tych par kileciek by nebolo na skodu.Takze mam trocha dilemu s toho co mam vlastne spravit.Podla spravnosti nemam byt ani pokom silny.Mozno aj preto pisem tieto riadky a dufam ze stoho nieco bude a bude mi mozno vediet aj niekto poradit.Pozdravujem Vas vsetkych

mimus

ja mam tento problem uz pomaly od narodenia, vzdy som bola najchudsi clovek, na zakladnej, na stradnej v triede, a uz dlhu dobu vazim stale rovnako..mam 22r , 162 a len 45 kil niekedy to padne na 43 a niekedy 46, podla toho kolko toho zjem ..niekedy mi staci si nedat ranajky , a uz som o kilo lahsia, a niekedy sa najem vazim 46 a do rana to zas zhodim na 44. citala som na nete ze jedinym sposobom je zvysit pocet kalorii napr. ked bezne zjem 2000 kalorii za den , tak by som to mala zvysit na 4000, ale zdravym sposobom, jest viac carbohydratov , nutricii, syrov a tak ...co poviete? ..cvicenie nezabera, skor mi pomaha tak akurat toho viac zhodit:)

ostaro

ako nepochypim pre o wsetci chcete silou mocou pibrat mozete bit len radi ja som tiez chuda a dost a nevadi mi to lebo postupne priberam pmli a v dospelosti budem mat idealnu wahu a nebudemmat problemy s dychnim a zo srdcom tak budte taky aky ste

MAJKAAAAAAAA

ahojte ludia mam 15 ale neviem ako pribrat..dost ma to stve lebo stale jem a mam aj chut do jedla .... snazim sa jest trosku mastnejsie jedla a slaninu a tak co ma vela tukou kolace sladkosti a tak..a aj mi to chuti vsetko..a mam pocit ze cim viac zjem tak to aj zo seba zhodim potom :( je mi s toho blbo ze mam chudsiu postavu ako ostatny..racej by som bola tlsta ...nie som anorexicka ani nic takeho..mne chuti jest a casto jem ale neviem pribrat

zuzula11

Alekri ... acni cvicit v posilke. ja som po dvoch detoch pri vyske 168 zostala s 48 kg a vyzerala som priserne.Este som v tom case aj kojila a vaha mala klesajucu tendenciu. Ale zacala som sriozne cvicit a teraz po 4 rokoch mam svjich 54 kg a som spokojna. Pravda je, ze robim vsetko preto, aby som neschudla - chodim do posilky 3x tyzdenne, davam pozor na aerobne cvicenia, aby som sa prilis nepotila a hlavne dobre jem. Po cviceni ma prepadne neskutocny hlad ... Tiez som mala problemy so zaludkom, ae pomohla mi activia spolu s probiotikami. Drz sa - da sa to!