Prosím, viete mi niekto poradiť nejaký účinný spôsob, ako môže človek pribrať?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrať na váhe?
Ďakujem za rady, ale ak Vás ešte niečo napadne, tak sem s tým, budem rada :-)
no ten peritol je na zvysenie chuti do jedla, mne to celkom zabralo, zacala som po nom aj priberat, ale mala som ho na lekarsky predpis. A este som si spomenula, co je celkom dobre a ucinne, tak to su pangaminove kvapky alebo tabletky, tie su bez predpisu, su to pivne kvasnice alebo nieco take...
Čo je to peritol? V akej forme je tento liek a ako často sa má užívať? Už mám za sebou štvrťstoročie :-) A poznáte aj nejaké osvedčené lieky bez lekárskeho predpisu?
Petuska, skus si dat predpisat peritol, je to na zvysenie chuti do jedla, mne to trosku pomohlo, aspon kilo som pribrala
a kolko mas rokov???neviem ti teraz povedat nazov tych kvapiek, ale brasko je tiez chudy ako sparadlo a jemu lekarka predpisala nejake kvapky, po ktorych este viac jedol, no a trochu aj pribral...taktiez kazdy vecer si mixoval banany s mliekom a vlockami a toto jedol, tak sa mu podarilo pribrat...no ale nebolo to na nom vidiet:))a teraz zmenil pracu a zase schudol..mozno je to aj pracou ktoru vykonavas...
práveže ja papám a papám a papám. 13 som už mala dávno..takže ani to dospievanie mi nepomohlo..mám neuveriteľné spalovanie, ale predsa len..veď niečo musí existovať..ale čo????
papat, papat a papat...ale ak uz mas raz dany metabolizmus ktory ti dobre spaluje tak asi nepriberies..alebo ak uz to mas dane v genoch....ale ak si chuda a mas 13 tak sa netrap, dospievanim aj priberies a vyformuje sa ti postava...ja ked som mala 12 - 13 tak stale mi kazdy hovoril aka som chuda , ze co mi je...no teraz som uz pribrala a zase ma trapi ako schudnut:)....