Ako pribrať na váhe?

tom-game

ahojte chcel by som pribrať ale nejde to čo mám preto robiť aby som pribral to kilečko naviac please poradte mi

stred

no ten peritol je na zvysenie chuti do jedla, mne to celkom zabralo, zacala som po nom aj priberat, ale mala som ho na lekarsky predpis. A este som si spomenula, co je celkom dobre a ucinne, tak to su pangaminove kvapky alebo tabletky, tie su bez predpisu, su to pivne kvasnice alebo nieco take...

Petuska

Čo je to peritol? V akej forme je tento liek a ako často sa má užívať? Už mám za sebou štvrťstoročie :-) A poznáte aj nejaké osvedčené lieky bez lekárskeho predpisu?

stred

Petuska, skus si dat predpisat peritol, je to na zvysenie chuti do jedla, mne to trosku pomohlo, aspon kilo som pribrala

ivka2

a kolko mas rokov???neviem ti teraz povedat nazov tych kvapiek, ale brasko je tiez chudy ako sparadlo a jemu lekarka predpisala nejake kvapky, po ktorych este viac jedol, no a trochu aj pribral...taktiez kazdy vecer si mixoval banany s mliekom a vlockami a toto jedol, tak sa mu podarilo pribrat...no ale nebolo to na nom vidiet:))a teraz zmenil pracu a zase schudol..mozno je to aj pracou ktoru vykonavas...

Petuska

práveže ja papám a papám a papám. 13 som už mala dávno..takže ani to dospievanie mi nepomohlo..mám neuveriteľné spalovanie, ale predsa len..veď niečo musí existovať..ale čo????

ivka2

papat, papat a papat...ale ak uz mas raz dany metabolizmus ktory ti dobre spaluje tak asi nepriberies..alebo ak uz to mas dane v genoch....ale ak si chuda a mas 13 tak sa netrap, dospievanim aj priberies a vyformuje sa ti postava...ja ked som mala 12 - 13 tak stale mi kazdy hovoril aka som chuda , ze co mi je...no teraz som uz pribrala a zase ma trapi ako schudnut:)....