Prosím, viete mi niekto poradiť nejaký účinný spôsob, ako môže človek pribrať?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrať na váhe?
Zdravim volam sa pato a mam 13 rokov vacsina mojich rovesnikov vazi 38-50 kg.Nechapem prave preco ja len 31 kg jem pomerne dost vela a zdraveho pohybu mam az az rebra mi sice nevidno ale mam dost chude ruky a nohy.prosim poradte co mam robit aby som mal aspon 40kg.napiste mi do fora alebo emailom. 04pato10@azet.sk predom dakujem
lenze ked prestanem dajme tomu po 3 mesiacoch uzivat tie tablety alebo džusiky na pribratie tak nahodou neschudnem na povodnu vahu? alebo este viac?:)
Ahojhte, volám sa Anička a som dosť chudá...mám 154cm a 36 kg ....Nedávno som si zavidla \"denný\" režim a celkom to pomaha...za necele dva týždne som pribrala 4 kg, čo je dosť málo ale aj tak je to pokrok..Snažím sa jesť čo najviacv krát za den ( asi tak 5x denne) :) ...tak uvidim ako to dopadne :)
natala:
ja som bola na tom uplne rovnako..taka ista vyska aj tie iste kg...ale z 43 kg som pribrala na 48 ...z toho 4 kg som pribrala vdaka tomu, ze moja obvodna doktorka povedala, ze som velmi chuda...tak mi dala predpisat injekcie B12..z nich som pribrala 4 kila...v poslednom case som zacala chodit do posilovne, kde mam trenera...sice nie je z tych najlepsich, ale zase nevezme odo mna tolko penazi, kedze je to kamarat....ja som hlavne chcela pribrat na dekolte a ramenach, co sa asaj zda, trochu splnilo....teraz mi ma napisat jedalnicek ze co mam jest...a inak my by sme mali jest tak 6-7x denne(ja ledva jem 5x)
aj B-komlex je dobry,aj ja som ho brala vyse pol roka pribrala som zo 40 na 50 kg :)
Vincent a teraz mas kolko ???
Benq: posilka, 2g bielkovín na kg tvojej hmotnosti...áno toto je ten liek na “suchotu“ aj keď sa toho mnohí bojíte a ja nechápem prečo.A to ti píšem ako človek, ktorý kedysi vážil rovnako 65kg(ak nie menej) ako ty.