Ako pribrať na váhe?

kristos3

Hallo ludia vy ste tu niktory zhuleny alebo,co...zrat antidepresiva aby ste pribreli chcete si posrat zdravie prist o pecen?Nepocuvajte amaterov a nenapchavajte sa kys.buchtami a kadejakym svinstvom...pangamin a mlieko,ved len samotne kravske mlieko je tazko stravitelne...predstavte si na co traviace kyseliny vo vasom zaludku premenia tuto kombinaciu...naucte sa z knih ako pracuje nase traviace ustrojenstvo a ako spracuva potravu..kazdemu vyhovuje nieco ine...tak nerobte hovadiny a a zacnite studovat samych seba a spontanne zdrave stravovanie,ale v skole vas to urcite neneucia...do diesloveho BMW nedate benzin vsak:)) tak ani do seba nedavajte ziadne sracky...

Gerbil

No, keď som videl zopár správ, došlo mi takmer zle.
Tiež som vskutku chudý a rád by som pribral, ale keď nejde, tak nejde. Každý máme svoje danosti a krása nespočíva vo výzore. Jasne, dá sa prepchávať tučnými jedlami, ale za akú cenu? Radšej budem celý život chudý, zdravý a šťastný, než umrieť v 40-50 na zástavu srdca v dôsledku zlyhania obehovej sústavy...

Hmm

Ako pribrať? stačí len jesť... čím najviac sa dá... stále sa prepchávať.. ak nestačí jedzte viac... ak nestačí to jedzte ultra viac... a raz začnete priberať takto som pribral za štvrť roka 10 kilo...

pajtas

servus už som tu niekomu radila ako pribrat.Mám to overené kup si Pangamin 3x10tab denne po dobu dvoch rokov.Kedže máš danosti také aké máš musíž byt trpezlivá, to znamená ak sa ti podari za pol roka pribrat dve kg je to super a dalsí polrok sa snaž to len udržat.Co je doležite aby si nebola krčovitá ale aby to bolo pozvolna dlho a pomaly nie rýchlo a krátkodobo o to ti ide však?Vždy pred jedlom a s mliekom.V tvojom prípade ak budeš vedeit pribrat 4 kg a buceš vediet ich udržat je to uspech.Kysnuté cesto ako buchty,plnotučné mlieko, droždové pomazánky,žltko vymiešané s hroznovým ckrom,ten podporuje chut do jedla a tiež vitamíny skupiny B,ta prinutia jest za dvoch.Hlavne pečivo natreté s tučnými pomazánkami ti pomože.Tiež sardinky a pikantné jedlá, zapražené polievky aj pivko Ti može pomoct :)výdrž a pomalost,a dlhodobo a nemysli na to aby si sa nestresovala.Mám to odskušané :)

jethro

Cawte,presne ako som cital ... ked prestanem brat tie rozne tablety aleb dzusiky ta nahodou neschudnem naspat uplne tak jak som bol ...vyschnem a budem tam de som bol a pecen rozozreta!??? ako to vlastne?
Vdaka za odp.

filla

tak ja vám poradím,ako pribrať,ale nie je to moc dobrý spôsob...začnite brať antidepresíva,z tých sa priberá,ja som mala celý život 43-45 kilo a ako beriem AD od marca,vážim 54 kilo a som šťastná,aj prsia sa mi zväčšili a konečne keď si oblečiem obtiahnuté rifle,tak mám v nich aj zadok,aj boky,je to super...v minulosti som brala aj pangamin,aj hroznový cukor,jedla som každý večer krupicu z 1 litra mlieka,až mi bolo zle,ale nič,nepribrala som ani kilo...bola by som schopná spraviť preto čokoľvek,aby som pribrala...teraz som konečne poriadna žena,síce štíhla,ale mám všade všetkého dosť,nie som žiadna palica......táto metóda je overená,zatiaľ pribral každý z AD,zvyšujú chuť do jedla,je to aj dokázané.....no hovorím,nie je to bohvieaká metóda,ale účinná!!!

XcroSS

Ahojte .. ja mám tiež problém mám 16 roky 185 CM a 54-55 kg .. Som naozaj tenký oproti mojim spolužiakom .. ak ruky aj nohy mám dosť tenké .. nemám problém s jedlom .. apetít mám dobrý akurád ráno mi nehutí jesť . Môžem byť tenký kôli tomu že ráno mi nechutí .. zase niekedy mi ide aj ráno ale málokedy .. a nejkú dobrú radu alebo nejaký odskúšaný plán ako pribrať aspoň dákych 8 kilo by ste mi nevedeli poradiť? a kokľko kilo by som približne mal mať pri 185 cm ? prosím odpovedzte alebo mi napíšte na môj mail nejaké rady.. vďaka