Prosím, viete mi niekto poradiť nejaký účinný spôsob, ako môže človek pribrať?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrať na váhe?
cau stylez tiez mam podobny problem ohladne toho tiez som strasne chudy a nemozem pribrat aj ked jem viac ako cela rodina dohromady mal by som na teba zopar dotazov blizsie sa na to popytat nemas prosim ta icq alebo azet alebo mail _
no ja som mal velky problem s priberaním.bol som dost chudý mal som 190cm a 70kg napriek tomu ze som jedol ako prasiatko a cvicil s cinkamy som nepribral ani kilo.nemal som problem zjest 12 knedlíkov s gulásom na obed,6 velkých reznov plus tanier ryze atd.chut do jedla mi nechýbala, ale váha bola dost malá.celý problém som vyriesil za dva mesiace pocas letných prázdnin. kde mi váha vystúpila o 11 kilov.bolo to neuveritelné.proste som si kúpil dve kilá Gaineru od biotechu k tomu kilo 75 percentného proteínu od Brutal nutrition.do toho som cvicil v posilke treningovy plán "BEAR ROUTINE" a na koniec som si kúpil 1kg kreatínu monohydrátu s dvomy kilamy glukozy od Power Factory, aby som sa trosku vyrysoval a stvrdol.váha sa mi od leta nezmenila neschudol som ani kilo.nenormálne sa mi zvýšila sila, objem svalov, kondícia a zhodil som aj tie posledné tuky ktorých nebolo vela.cítim sa fajnovo a teraz mám 192cm a 82kg. urcite si takúto kúru zopakujem este cez zimu...
Nebuďte hlúpi s tými AD ! Chcete byť na nich závislí? Radšej Pangamin + Peritol a nečakajte výsledok za 2-3 mesiace... Aspoň pol roka ! Idem to aj ja vyskúšať, meriam 186 cm cca 70 kg chcem sa dostať aspoň na tých 75-78 kg, ak by sa mi to podarilo, bol by som rád. A rozmýšľajte !
Pekný večer :o)
Ak chcete pribrať, tak si kupte GAINER...
Je to čisto prírodná zložka, v ktorej su tuky, bielkoviny, sacharidy a ine... toto aj lekár potvrdil aj odporučil že to môže byť
kupte si vitamin B12 v tabletkach a priberiete urcite. Ja som nepribrala ani z antikoncepcie ani z antidepresiv (tie som ale musela brat z ineho dovodu(. Merala som 170 a vazila 48 kg. Teraz mam 51 a dufam, ze este priberiem.
Teda ludia nic v zlom, ale niektorym tu riadne svitori na majak... Antidepresiva ako zarucena metoda - SI TY NORMALNA??? A co takto rovno odrezat hlavu, ako ucinnu metodu proti migrene??
Dalsia herecka - 12 rocna. A uz riesi postavu. Sorry slecna, ale uvedom si jednu vec, ze ty este len rasties, za 5-7 rokov budes mat mozno rovnake starosti s tym, ako schudnut. Tvoje telo a metabolizmus este nie je ustalene, tak do toho neryp. Na niektore veci treba pockat, vies? Ale to vam rozmaznanym deckam asi nie je velmi vlastne, trpezlivost... Cim skor 20 rokov, cim skor sex... Vcera bolo neskoro... OMG...
Tu vacsinou nik nefajci:D
Ahojj,,ja chcem strasne pribrat ale neide to .sice viem ze by som mala tolko a tolko krat jest denne ale ked proste nemam chut co mam robitt:(((
mam 12 rokov a vazim 29 je toto normalne a nie a nie pribrat ako mam pribrat prosim poradte mi:(((