Prosím, viete mi niekto poradiť nejaký účinný spôsob, ako môže človek pribrať?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrať na váhe?
NO ja mam 15 rokov, 157 cm a 40 kg. a chcem podrást a pribrat. ale nie tak ze budem brat nejaké prasky a cvitit ale mi skor nejaku stravu poradte alebo co.plssssss
Keď tu čítam tie príspevky niektorých ľudí tak je z toho normálne zle.
Názory typu :žrať, žrať a žrať alebo konzumácia antidrepresív sú úplne podľa mňa mimo a ľudia, ktorí sa nimi riadia si viac ublížia ako pomôžu.
Priberať a priberať je totiž trošku rozdiel.Zvyšovať svoju hmotnosť tak , že priberáme tukové tkanivo a ešte k tomu za pomoci nezdravej stravy bude mať pre telo vždy nežiadúce účinky a pochybujem, že by nám takýto spôsob zaručil i pekné krivky.
Ja sám som pribral za rok asi 20 kg,a to som sa o to ani veľmi nesnažil.Len som robil to čo ma bavilo.Začal som cvičiť v posilke a do toho som mal ešte kopec plávania a športu.Študoval som totiž Tel.výchovu.Popri tom som zmenil stravu, začal som jesť veľa cestovín, obilniny, biele maso, zeleninu k tomu som užíval proteínový koncentrát a výsledky sa dostavili.Nehovorím aby ste kočky začali makať v posilke hlava nehlava, ale postupen začať spevňovať cieľavedome a kompelxne svoje telo určite nieje zlý nápad.Aktívna svalová hmota sa bude pomaličky ale isto nabaľovať, budete sa cítiť fajn a zvýšenie tel.hmotnosti sa určite dostaví.Nesmiete však zabudnúť na pravidelnú (5 - 7 krát denne) a kvalitnú stravu( prípadne i nejaké doplnky), ktorá pilierom celého procesu priberania.Teraz po škole už makám ako osobný takže keby niečo rád poradím.Veľa zdaru
Prosím o pomoc/ nejaké rady ako pribrať keď za pol roka budem mať 18 rokov a vázim 40 Kg. Mojej lekárke sa to totiz dá \\\\\\\\\\\\\\\"normálne\\\\\\\\\\\\\\\" ... SOm zúfalá ... nevládem vyskúšala som B12 pangamin B-complex ... a veľa iných liekov a stále NIČ :-( Prosím PORAĎTE!!!!!!!
poradte co mam jest aby som aspon trocha pribrala... je to strasny pocit ked sa vyzlecies na telesnej a pocuvas ci niesi anorekticka :-(
MAJ RADA SAMU SEBA A MAJ RADA SVOJE TELO PRESNE TAKE AKE JE, LEBO JE TVOJE.Ver mi že nikto nieje spokojný zo svojou postavou....aj keď nechápem prečo?Ja som bola tiež vždy štíhla a vždy som chlela pribrať.Začala som zo sladkosťami..denno-denne!Áno pribrala som no nebolo to zdravé pribratie.Taký hnusný celulitídový zadok som na sebe ešte nikdy nemala.Tak som sa na to vyprdla,a začalasom robiť niečo pre seba, pre svoje zdravie.Začala som sa stravovať zdravo.Schudla som viac ako som bola na začiatku, no prestala som to riešiť a začala som sa mať rada presne takú aká som.Viem že to robím pre sovje zdravie a ostatných názory okolo mňa len preletia.
CAU NO AKO BRIMRAT MUSIS O TROCHA WIAC JEST A HLAWNE CVICIT ASPON TAKE 2 3 HODINY DENNE ZACNI JEMNYMI CVIKMY BRUSAKY POSILOVANIE NOH A RUK POUZIVAJ SKOR LAHSIE CINKY TAK 3 AZ 4 KILOVE A SKUS NEJAKE PRASKY DAJU SA ZOHNAT V LEKARNY NA JEDENIE ALE PRIPRAW SI PLNU CHLADNICKU PO 2 4 MESIACOCH UVIDIS DOST VELKY ROZDIEL
pockaj kym dospejes,potom bude vsetko ako ma byt
Ahojte , mám 16 , výška 185 cm ,váha 62kg jedávam pravidelne a veľa , vôbec nemôžem pribrať čo i len kilo naviac , môžem jesť čo chcem a koľko chcem .Hlavne ma to hnevá v škole ,spolužiaci ktorý sú tak trochu prisebe ,majú väčšiu silu ako ja a mňa to hnevá , chcem sa im vyrovnať ale stále to nejde . Môžete mi poradiť ako pribrať s mierou a zdravo? bez liekov , proste prirodzene?
JamieFoxx cez ICQ by sa dalo...moje císlo je 419001424...