Ako pribrať na váhe?

NATPINK

Ahojte všetci, čo by ste radi pribrali..Ja mám 25rokov, meriam 168cm a vážim 52/53kg. Pred pár rokmi to bolo ale tak 47/48kg a ako všetci vieme, každé kilečko sa počíta:-) Súhlasím s tým, že telo treba nielen obaliť tukmi, ale hlavne spevniť svalstvo..A to sa dá jednoducho..Ja som začala plávať a musím povedať, že je to super. Samozrejme môžte behávať, chodiť do posilňovne(kde by som sa ale určite poradila s trénerom),korčuľovať, ... Plávam pravidelne, čím si aj udržujem kondičku a telo sa stáva pevnejšie, silnejšie a ja sama sa cítim spokojná. Nehovorte, že nemáte čas, tomu neverím. Ja pracujem v Taliansku ako čašníčka, mám iba jeden deň v týždni voľno a ten čas si nájdem vždy!! Samozrejme po plávaní telo vyhladne, tak prečo mu nedopriať.. Treba hlavne niečo robiť, nič sa nestane samo, každá akcia má svoju reakciu, treba nejako začať a držať sa toho. Výsledok sa nedostaví okamžite, ale aj pri dvojkilovom rozdieli pri spevnenom tele je rozdiel viditeľný. A ešte poznámka, ak fajčíte, PRESTAŇTE!! Oslabuje vás to!! A obmedzte pitie kávy, káva je len psychologický stimulant a odvodňuje, kdežto vy potrebujete dodať telu vodu, nie mu ju uberať. Veľa šťastia.-)

karuna97

Ahoj,nepoznám vek,no zrejme si mladý chalan.Vieš určitý mechanizmus v tele vyrobí reakcie organizmu,ak nie sú v norme,dajú sa opraviť.Kľúčom je zistiť celkový obraz orgánov a procesov v tele,následne nasadiť harmonizéry,teda účinné látky a pôjde to.Viem Ti poradiť,ak máš záujem.

prezývka :)

no, tak ako citam prispevok od DENZa, moj problem bude niekde v druhom riadku druheho odstavca....
neviem si predstavit, ani nepoznam nikoho v mojom okoli ani v praci, kto by jedol 5-6 krat denne a doprial sic as na jedlo..
som rada, ked do seba niečo v praci hodim – ovocie, sladkost, chypsy… potom samozrejme normal obed a potom zas len niečo male a az večera doma….

:-/

Denz

Chudosť môže byť zapríčinená aj ochoreniami tráviacej sústavy, ktoré môžu spôsobovať poruchu trávenia, vstrebávania alebo látkovej premeny.
Naberanie na hmotnosti má byť postupné a má trvať dlhšiu dobu (niekoľko mesiacov). - Jedávajte pravidelne 5-6 krát denne, na jedlo si doprajte dostatok času. - Na rozdiel od väčšiny ľudí, ktorých trápi skôr ako schudnúť, Vy si môžete dopriať veľké porcie. Vaša denná strava má obsahovať asi 14 000 kJ (3350 kcal). - Vo výbere potravín sa nemusíte obmedzovať, naopak, stravovať by ste sa mali čo najpestrejšie. - Základom stravy človeka sú potraviny bohaté na škrob (chlieb, pečivo, zemiaky, ryža, cestoviny a pod.) ktoré by mali byť súčasťou každého denného jedla. - Výdatnosť (energetickú hodnotu) stravy zvyšuje najmä tuk.

prezývka :)

JULIETKA53

no ja mam 173cm a 47kg, takze bud spokojna... keby dosiahnem 53 - 55kg, bola by som asi najstastnejsi clovek... ale este sa mi to za 24r nepodarilo :(

ELERIG
máš to odskúšané? alebo si robis srandu? :)

Fall

ucinny sposob ako pribrat?
ZRAT, s prepacenim za hruby vyraz, ale nic ine nepomaha, ziadny pollitrovy/50 tabletovy zazrak z lekarne nepomoze...jest, jest vela, jest vsetko co pride pod ruku, ale hlavne na bielkoviny bohatu stravu, maso, tvaroh, vajicka...ak chcete pribrat aj nieco ine ako tuk, tak ktomu posilovat, trenovat full body plan, na zaciatok napr TBT(google poradi)
a pre tych expertov co hovoria, ze jedia co chcu a nepriberu, ak jete a nepriberate, jete malo, nic ine na to nefunguje, treba jest aj 6-7 krat denne a vela...ked chcete nejaku barlicku kupte si v obchode s doplnkami gainer alebo protein, je viac menej jendo aky, treba aj tak vyskusat, co vam sadne najlepsie kazdy je iny, no vyhybal by som sa tym najlacnejsim...