Prosím, viete mi niekto poradiť nejaký účinný spôsob, ako môže človek pribrať?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrať na váhe?
Dobry den poradte mi prosim a ko pribrat na vahe mam vysku 171 a vahu len 70 :-( poradte niecoooooooooo :-(
Ahojte. Kto mi poradi z coho sa dobre pribera? Okrem gainerov a tak.., dakujem..
Mam 19 rokov, meriam 186cm a vazim 53kg. Je to ťažke čo prežívam neviem prybrat od nicoho nejaku radu by som chcel od vas. Je to hrozne ak si neviem kupit nijake oblecenie na seba. A cumia na mna tý lutia kazdý si mysli ze som anorektik ale to nie som chut do jedla mam len nepriberam uz som skusal vela metody drahe prasky, tabletky ale nic my nepomohlo ked sa pozriem do zrkadla tak sa zlaknem lebo vsetky rebra my vidno a je to bohuzial smutne aj na kupaliskach sa iba na mna pozeraju ale co sa da robit.
...163 com...49 kg..napište či je to celkom ok?..a ako priberat..ked ste na internate kde mate ranajky obed vecera..a nic viac..jedine ak si nieco kupite v obchode..
...163 com...49 kg..napište či je to celkom ok?..a ako priberat..ked ste na internate kde mate ranajky obed vecera..a nic viac..jedine ak si nieco kupite v obchode..
dajte si spravit u doktorky testy na celiakiu...
Ahoj chcela by som pribrať aspoň pár kíl ale môžem jesť aj celý deň a nepriberiem ani kilo. Čo mám robiť?
ahojte chcela by som sa spytat..asi pred 4 mesiacmi som strasne malo jedla len raz dwakrat za den a behom dwoch mesiacoch som schudla 5 kilo..meriam 171cm a wazim teraz 52 kilo..snazim sa poriadne jest ale stale nemozem to nemozem pribrat spat..mohli by ste mi niekto poradit?
potrebujem pribrať a neviem ako
ako pribrat staci vela jest amat malo pohybu co este chces skoda ze ale vacsinu ludi trapi opacny dovod staci ak budes zrat