Ako pribrať na váhe?

fart

Z toho priberie akurát tak chodiaca kostra, ktorá predtým jedla 2 rožky denne, alebo človek, ktorý má opačný problém a nie ten, ktorý nevie pribrať.

joziii

ahojte,ja som mal podobny problem ako vy ale po 3 rokoch som pribral 50kg,nenapchaval som sa ziadnimy gajnermi a neviem cim vsetkym... v prvom rade treba na den vypit aspon 1l vody,1l mlieka a jest vela ovocia ale k tomu sa este dostaneme.teraz vam napisem jed. listok s ktorym som pribral(je to tazkke dodrziavat ho pocas dna ked mame jazykovky a ine zalezitosti ale da sa to) dajme tomu ze je sobota,takze: 7:00 ranajky je to jedno co si date ale najlepsie su nejake cerealie,musli s velkym mnozstvom mlieka 10:00 kludne si dajte vitaminovu bombu,kivi,pomarance,jablka nakrajat hodit do misi a papat :) 13:00 polievka(kedze polievka nenasyti tak dalsie jedlo si mozte dat nie o 3 hod ale o 2 hod) takze 15:00 hocico co je doma na obed: kurca,rezen atd. (pred hlavnym jedlom si dajte kusok ovocia pretoze ovocie POMAHA PRI PRIBERANI - je to vedecky dokazane) no a potom ak mame po tolkych jedlach plne bruska :) nejedzme nic az do 19:00 a to bude nasa prva vecera. ja som o siedmej zvykol jest obycajny s*bi jogurt cokoladovy s dvoma rozkami a druha vecera moze prist o 21:00 a vtedy som jedol znova musli s mliekom... DOLEZITE BODY: nenapchavat sa cokoladamy v neskorych hodinach! Nenapchavat sa gajnermi ide to aj bez nich! Ak mate radi kapustu vela vela jest kapusticky!!! :) a hlavne nemusite do seba pchat obrovske porcie staci obycajnu tak aby ste zjedli... ludia naozaj to funguje.mam to od chorvatskeho kick-boxera z ktoreho som sa najprv smial ale nic ine mi neostavalo tak som to skusil a opakujem za 3 roky som pribral 50 kg dufam ze pomoze...vela stasia :)

agaven

skusali ste denne jest kvasnice tak ja som po nich hladna až,až ze vraj pivko male ties dava chut do jedla ja by som zase chela dat dole este 5 kg aby som tie nihavice obliekla na jar susjte

baby45

ja tiez nemozem pribrat ... nech robim co chcem... mam 166 cm a 51 kg... chcem skusit cierny zazrak ..mozno to pomoze..

jancecka

mne keby sa nedarilo pribrať jedením, čo nie je môj problém, skôr opačný. Ale ja by som chodila posilovať. Jedna holka tak začala chodiť, bola strašne chudučká a krásne si vytvarovala postavu, pribrala svaly na stehnách, prdeli aj samozrejme ramenách a teraz je z nej kočka :D ja by som teda posilovala :D

dioocko

Je možné pribrať pôsobením stravy na hormonálny systém, len aby to potom nebolo tak, že rozšírite rady obéznych.
Tých čo chcú pribrať je oveľa menej.
Vo všeobecnosti je to ťažká odpoveď, no pre deti s nízkou váhou doporučujem zaradiť okrem iného,do jedálnička pšeno a pšenové produkty.
Viac by som vedela povedať pri celkovej analýze zdravotného stavu a stravovacích návykov.

javorik

caute je pravda ze problem moze byt sposobeny poruchou traviaceho systemu jednym z rieseni je aloe vera mozem poradit 100 percentny vyrobok ziadna chemia

A-Z

BBarbora,
tvoja váha je OK, ale nevidím ťa :) takže je dosť možné, že by sa ti pár kg hodilo pribrať. Na desiatu, olovrant si kupuj ovocko, napr. daj do jogurtu + ovsené vločky, zopár orechov a orieškov natural. Alebo acidko, chlebík a zeleninu, vajíčko, ryby z konzervy atď. Môžeš pridať aj ľahšiu druhú večeru. Takže jesť pravidelne 5 - 6x denne.