Ako pribrať na váhe?

brigita

chodte niekam na... liecenie...napriklad... psichiatriu stym ako to nieje zle..ze tam pojdete ale oni vam budu davat stravu aku potrebujete vhodnu n ot aby ste pribrali je to normalne je jedno ci sa hanbite za to ze ste chuda aalebo... ci ste boli na lieceni nemyslite ved mozte vymysliet ze idete niakm na prazdniny dovelenku nik nemusi vediet kam ste isly... odporucam michalovce.... mala som 18 rokov a nemala som ani cicy ani ricy hanbila som sa predoze sojm nikam nemohla ist ani vonku pretoze somm bola chuda ..nehorazne! a zmenilo sa to. .. uz len tym ez som nastupila na tu psichiatricku... kliniku nie ze osm bola magor ale pretzoze som to chcela sama!! a mala som pravidelnu a a pristupnu stravu aka mala byt pre take ...chuáde veci ja vam enchem zle ja len chcem pomoct.. je naj sposob este kym neate 18.. ak uz budete mat 18 uz vam nemozem pomoct

Natália K.

Ahojte... O mesiac mám 15 rokov a meriam 161cm ale vážim len 42kg... Prosím vedeli by ste mi poradiť ako pribrať??... Nie je to o tom že by som poriadne nejedla.. Práveže zjem veľa len to na mne vôbec nevidno.. Jem ovocie, zeleninu, mäso, no proste všetko... Moji kamaráti nechápu ako nemôžem pribrať keď zjem viac ako oni.. Dočítala som sa, že jesť polovicu kocky droždia denne pomôže.. ale neni to nezdravé?.. Ak by ste mi vedeli nejako poradiť tak mi prosím napíšte na mail: nataliakosenkova@zoznam.sk Ďakujem :)

cesnak

Mám problémy so žalúdkom,vred na dvanástorníku a problémy z hrubým črevom...Možno sa budete smiat,ale pomohla mi slanina.Zo začiatku som iba žuvala a vyplula a postupne som po trošku začala jest,za 4 mesiace som pribrala 6kg ažaludočné problémy ustupili

shikigami

ja som mal s pribratim tiez problem. potom som vdaka svojmu znamemu zacal pit aloe gel a, kedze som neranajkoval, dal som si rano shake s mineralmi a vitaminmi (prasok sa rozmiesa v 3 dl mlieka), produkt tej istej firmy. tri roky som nepribral ani pol kila, navyse som este chudol, ak som nejedol vela. za posledny rok sa mi podarilo pribrat vdaka tymto pripravkom 7 kg.

Ladysha

kozle. Z toho jedla mi už sibe...a to až tak že teraz mam kvoli tomu traviace tazkosti. Kvoli silnej alergii mam zakazane vsetko od orieskov po exoticke ovocie pocnuc aj zeleninou . Ako sa mam z toho vysomarit? sice mam malicko aj v genoch no uvazujem ze uz iba to cvicenie mi moze pomoct, no nemam cas. Tak co s tym :( ?

tomaško

prosimvas mam 16 rokov vmajito bude 17 meriam 172 centymetrov a vazim 46 kilogramov ako mam pribrat aby mi toneslo moc do penazi a tak no poradtemi prosim !!!!

fart

Z toho priberie akurát tak chodiaca kostra, ktorá predtým jedla 2 rožky denne, alebo človek, ktorý má opačný problém a nie ten, ktorý nevie pribrať.