Prosím, viete mi niekto poradiť nejaký účinný spôsob, ako môže človek pribrať?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Ako pribrať na váhe?
JankaB127
To že sa ti nedarí pribrať za 2 týždne, nie je nič zvláštne.Zdravé priberanie je ťažšie ako chudnutie. V prvom rade musíš telo vyčistiť a až potom môžeš priberať.
Veta že u každého funguje metabolizmus inak je pravdivá. Ale ak vám niekto povie že nemože pribrať lebo ma taký metabolizmus a rýchlo mu spaluje je to blbosť.Áno každý ma metabolizmus iný niekomu spáli kalorie rýchlejšie niekomu pomalšie. Treba si denne odsledovať koľko kalorií vaše telo potrebje na normálny chod. A potom túto hodnotu zvyšovať u niekoho to može byť 15000kj u niekoho až 25000kj.Ak si povieťe že denne prímetu stravy až až a ajtak nepriberáte tak je to stále malo alebo prímate stravu chudobnejšiu na tuky a sacharidy. Jesť 2-3 denne je tak na bežné fungovanie 70 kg jedinca.Na priberanie potrebuje človek jesť aspoň 6-7 x za ďeň.Ak máte naozaj podpriemernú váhu treba začať z menčímy sústami viackrát za deň a potom túto hodnotu zvyšovať. Nepoznám človeka ktorý bi nemohol pribrať, za rok sa dá v pohoďe nabrať 20-25kg. Samozrejme je potrebné pri takomto naberaní váhy. Váhu stimulovať cvičením aby sa vytváral aj sval nie iba tuk .
ahojte, ja sa chem opytat ako by som mohla pribrat:)mám 16 rokov a iba 45 kíl...:( mohli by ste mi pomoct?:) dakujem..
Ja som tiež nikdy nemohla pribrať nech som robila čokoľvek a jedla čokoľvek. Pri výške 169 som mala 58 kg.
A keď som otehotnela počas tehotenstva som bez problémov pribrala 25 kg a to som sa zvlášť neprejedala. Chcela som tým povedať, že ako sa zmení metabolizmus vplyvom hormónov. Momentálne som znova tehotná 3 mesiac a pribrala so už 5 kg.
ja by som tirz chela pribrat,no neviem ako,ja som schopna zjest na ranajky aj 5 rozkov a na veceru uz ani nehovorim :D
jem aj ovocie,acidofilne mlieko jogurty....proste vsetko a nic :D
mozno by pomohlo drozdie a cierny zazrak