mozno sa sem ten prispevok nechodi ale rozmyslame nad svadbou, a je mi luto vyhodit 6000 eur a viac za jednu noc, a neviem ako by vyzerala mala svadba ze len okolo 10 ludi. za tie peniaze za velku svadbu by sme mohli mat na prestavbu domu ale zase je to len raz za zivot.
Aky mate nazor na malu svadbu
bez nalepok o jedinecnosti a uzasnosti svadby je to tak : ludia sa nazeru,vypiju,pozvastaju a ty zacvakas 6000 eur
Milky, super :) Ja planovat svadbu rok popredu, urcite si to dovtedy rozmyslim :D
Presne tak, pridu deticky, rozvod:D Ale svadbu majte v kostole:D ako kazdy rozvedeny:D
ako tu tak citam, kazdy je za malu svadbu. Avsak trend v mojom okoli boli a su velke. My sme mali malu,do 20 ludi aj s fararom. Zabavili sme sa, zatancovali, pospievali, pozreli MS v hokeji a po polnoci rozisli. Peniazky si radsej odlozit. Byt, pridu deti...
Ja si nemyslim, ze by velka svadba stala az tolko penazi, ak by si tam nechcela mat tak zo patsto ludi:D
ale najviac ma dorazila minule jedna znama, co nevie odzit z vyplaty do vyplaty, ze ona chce svadbu ako princezna a ved je uplne normalne, ze si na to vezmes uver 5000€
Milky si ma dostal pekne fakt! :) máš pravdu... Nadžgávať ludi čo ti za chrbtéom budu hovoriť že máš tučnu ženu alebo máš pleš na hlave a ..
Po 3 mesiacoch, co sme sa poznali, v sobotu poobede som zahlasil - moje, o tyzden je svatba. Vies o tom? Prevratila oci..
Za tyzden sme stihli po praci farara, saty, a ine hluposti. Prstienky strieborne, sadli v prvom striebornictve.
V piatok dali na A4 pozvanku nasim rodicom. Ak nemate co v nedelu robit, pridite nam na svatbu.
Jedni nech prinesu rezne a pagace, druhy salat a 30 zakuskov..
V sobotu sme si boli robit svatobne fotky.
V nedelu som vstal o 9tej, kupil karton kofoly, uvaril gulas. O 13tej sme sa zacali obliekat, 13:30 vyrazili. O 14tej zacala svatba.
Potom prisli k nam, najedli sme sa, pokecali, o 21:00 sme uz sedeli pred TV, upratane..
Mali sme 14 ludi.
V pondelok, ked som dal do roboty na nastenku upravene fotky zo svatby, a oznamil, ze si beriem tyzden dovolenky na svatobnu cestu..
Cela svatba nas vysla 20 tisic.. zijeme a smejeme sa kazdemu, kto sa chysta rok, stresuje sa a krici, ze nic nestiha a straaasne vela penazi..
tiez som za taku malu svadbu a ta grilovacka na chate je perfektny napad asi zacnem nad tym silne uvazovat :) nemam rada tie strojene veci dufam ze to moj nastavajuci pochopi aj jeho rodina :-D inak na gulas ci grilovacku uz mozu prist aj viaceri..a je to ozaj lacnejsie a peniaze sa zidu na ine veci...ja nemam dobru skusenost ked som oslavovala narodeniny pozvala som priatelov zaplatila som si miestnost objednala obed, dala urobit studenu misu na vecer a nakupila alkohol, atd...a vdaka boli len vycitky a eeste sa mi tam rozhadali "kamaratky" takze som si povedala ze uz nikdy nebudem robit take akcie...treba mysliet hlavne na seba a nie na inych...je to tvoj den...
Tiež som toho názoru, malá svadva, rodina blizky a dosť.
Dneska nemaju ludia peniaze na luxus a dať cca 5000eur a viac , to je v dnešnej dobe jazdene auto, alebo preorbená kupelna aj kuchynou...
Takže bez výčitiek isto :)