Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky mate nazor na malu svadbu

KolaceNejem

bez nalepok o jedinecnosti a uzasnosti svadby je to tak : ludia sa nazeru,vypiju,pozvastaju a ty zacvakas 6000 eur

alcyon

ako tu tak citam, kazdy je za malu svadbu. Avsak trend v mojom okoli boli a su velke. My sme mali malu,do 20 ludi aj s fararom. Zabavili sme sa, zatancovali, pospievali, pozreli MS v hokeji a po polnoci rozisli. Peniazky si radsej odlozit. Byt, pridu deti...

angela85

ale najviac ma dorazila minule jedna znama, co nevie odzit z vyplaty do vyplaty, ze ona chce svadbu ako princezna a ved je uplne normalne, ze si na to vezmes uver 5000€

Fero M.

Milky si ma dostal pekne fakt! :) máš pravdu... Nadžgávať ludi čo ti za chrbtéom budu hovoriť že máš tučnu ženu alebo máš pleš na hlave a ..

Milky

Po 3 mesiacoch, co sme sa poznali, v sobotu poobede som zahlasil - moje, o tyzden je svatba. Vies o tom? Prevratila oci..
Za tyzden sme stihli po praci farara, saty, a ine hluposti. Prstienky strieborne, sadli v prvom striebornictve.
V piatok dali na A4 pozvanku nasim rodicom. Ak nemate co v nedelu robit, pridite nam na svatbu.
Jedni nech prinesu rezne a pagace, druhy salat a 30 zakuskov..
V sobotu sme si boli robit svatobne fotky.
V nedelu som vstal o 9tej, kupil karton kofoly, uvaril gulas. O 13tej sme sa zacali obliekat, 13:30 vyrazili. O 14tej zacala svatba.
Potom prisli k nam, najedli sme sa, pokecali, o 21:00 sme uz sedeli pred TV, upratane..
Mali sme 14 ludi.
V pondelok, ked som dal do roboty na nastenku upravene fotky zo svatby, a oznamil, ze si beriem tyzden dovolenky na svatobnu cestu..
Cela svatba nas vysla 20 tisic.. zijeme a smejeme sa kazdemu, kto sa chysta rok, stresuje sa a krici, ze nic nestiha a straaasne vela penazi..

xxxxxxxxxxxx

tiez som za taku malu svadbu a ta grilovacka na chate je perfektny napad asi zacnem nad tym silne uvazovat :) nemam rada tie strojene veci dufam ze to moj nastavajuci pochopi aj jeho rodina :-D inak na gulas ci grilovacku uz mozu prist aj viaceri..a je to ozaj lacnejsie a peniaze sa zidu na ine veci...ja nemam dobru skusenost ked som oslavovala narodeniny pozvala som priatelov zaplatila som si miestnost objednala obed, dala urobit studenu misu na vecer a nakupila alkohol, atd...a vdaka boli len vycitky a eeste sa mi tam rozhadali "kamaratky" takze som si povedala ze uz nikdy nebudem robit take akcie...treba mysliet hlavne na seba a nie na inych...je to tvoj den...

TRULY

Tiež som toho názoru, malá svadva, rodina blizky a dosť.
Dneska nemaju ludia peniaze na luxus a dať cca 5000eur a viac , to je v dnešnej dobe jazdene auto, alebo preorbená kupelna aj kuchynou...
Takže bez výčitiek isto :)