Aky mate nazor na malu svadbu

Bubliii

Vidim, ze opat raz nevies ovladat pokusenie vyjadrit sa k teme, o ktorej nic nevies. Prosim ta nechaj zeny, nech si to tu riesia a vytesuju sa z toho. Ak to teda zvladnes.

Bubliii

Emminar. gratulujem! Komplexy dobreuza si nevsimaj.
Ak si pamatam my sme si ako prve tusim stanovili datum. Myslim tym aspon mesiac, rocne obdobie a tak. Lebo je rozdiel naplanovat svadbu za 4 mesiace a za rok. Potom sme sa boli informovat na matrike ake maju v ponuke datumy a jeden sme vybrali, a ked uz mas datum, uz mozes riesit vsetko ostatne.. najprv pories miesto hostiny/sálu, saty, fotografa a take veci, drobnosti ako pozvanky a zakusky si mozes nechat aj na neskor. Neboj da sa to, ja som na to sice mala 9 mesiacov ale realne som sa tomu venovala mozno 4-5mesiacov popri praci samozrejme.. netreba sa nechat strasit, ze svadba sa planuje pomaly 2 roky :)

emminar

Mohol si si to odpustit @dobreuz! Nie kazdy vztah tak dopadne! Svojho snubenca velmi dobre poznam a ked som sa rozhodla, ze s nim chcem byt cely zivot, tak sa budem o to snazit a isto sa po prvej hadke nerozideme! Ked nechces poradit, tak bud radsej ticho!

emminar

Baby, babyyy! Potrebujem to vykricat do celeho sveta, ze uz aj ja som zasnubena! V sobotu vecer si moj drahy poklakol a ja som hrdo povedala "ano" :) Som cela stastna ale zaroven mam aj obavy, ako to vsetko naplanujem a zvladnem. A preto som sa rozhodla aj napisat a spytat sa vas, ci mi pomozete. Kde zacat?? Hm?

Beatik_Mm

@Van-ness - Aj ja si myslím, že by si im mala zavolať, pokiaľ si pre nich rozhodnutá. Zbytočne budeš čakať! A ako napísala alicia, tak budúci rok budú samé svadby. Moje tri kamarátky budú mať budúci rok v máji svadbu - budem tri týždeň po sebe na svadbách :-D :-D

alicia27

jej pekny datum ste vybrali Vaness :)...este ti aj ja napisem, ze to nebude skoro...zavolaj im, lebo rok 2020 bude silny...bude mat vela ludi svadbu...

gogora

Vobec to nebude skoro! Prave ze, uz mozno bude aj neskoro, lebo niektore spolocnosti si ludia musia zajednavat aj rok ci dva dopredu, aby sa im usiel termin. Takze volaj a necakaj!..