keby vam priatel po niekolkych rokoch vztahu (5+) povie, ze potrebuje aby ste sa vy, ako partnerka vyspali s inym, lebo inak to bude pre oboch smutne, co by ste robili? Podotykam za podmienok ze ste si obaja prví. (Doslo ku krize, a hrozi rozchod, toto bol podla neho dolezity argument, kt. potrebuje vediet, dovod nechce povedat, preco by som to mala urobit, len to,ze je to pre neho dolezite)! a ze ak ho lubim, urobim to prenho!!! :(
blaznivy navrh, som v koncoch ...
ho posli do zadku s takym navrhom. to si akoze nasilu mas hladat chlapa na sex? humus. jak ti take nieco vobec moze navrhnut
hm, on si to predstavuje tak, ze ty budes sexovat s inym, cim sa on zbavi povinnosti sa s tebou milovat, ale ty napriek tomu ostanes s nim? idiot. ano, hladaj si ineho. ale nie preto aby si mu vyhovela.
on ma problem, nech si ho laskavo riesi on a nech si to na tebe nekompenzuje
jajka - tak by to povedal v zmysle, ze ked chcem skusit mozem, ze to bude respektovat a nie v zmysle ze ziadal odomna slub ze tak urobim!!! :( a este ze ako dlho to bude trvat sa ma pytal... no prislo mi z toho zle... :((
maoam - mam ti povedat pravu? :´( naozaj nevedela. Ved bol cely cas mily, pozorny, sem-tam hadka, ale snazil sa to so mnou vydiskutovat, nemala som nejako pocit ze nam to neklape. Vsetko slo ako malo :((( akurat sem-tam sex bol problemom, namyslal si o sebe ze nie je bohvieaky,..ale ja som mu vzdy dala aj tak najavo ze je skvely, vedela som si to s nim uzit... ale po dnesku, je mi zle ked si na to spomeniem! :( je mi totalne zle.
mozno je zakomplexovany kvoli sexu a chce ti dopriat lepsi sex s niekym inym. ale je to blb.
alenka - ved prave ze uz asi ani ja nechcem s nim dalej pokracovat vo vztahu! Toto bola taka rana pod pas, ze sa z toho tak lahko nespamätam! :´((
Pastelka, ty si za 5 rokov nevedela, s kym to mas vztah? Cim ta tak zblbol?
Utekaj...je to idiot.
o boze, toto co je...Ja som asi strasna prihlupa naivka, ktora zije v tom, ze toto sa v normalnom vztahu nemoze stat, len vo filmoch. Toto by raz po mne chcel priatel a nechcel by to zargumentovat, tak by som mu ukazala prostrednik a tahala do kelu od takeho chlapa. Ak vam hrozi kriza, tak toto vztah nezachrani. Vobec, ty ho chces zachranit? Po tejto jeho poziadavke?
adam - to zase nie, vylucujem to, ma dostatocny prijem, nema dlhy aby ma potreboval prave na tuto sluzbu! Tak ide cisto o jeho subjektivne potreby... a tie, ako som zistila, su nechutne, nech ide do riti....na to moze mat ktorukolvek inu ste*ku, nie mna! Co vacsina ludi ma obdivuje za to, aka som, ake ma hodnoty, ktore ine baby dnes nemaju!!! Nech zo mna nerobi spinu akou je on sam ! :(( boze ja ho zacinam nenavidiet,....
12pastelka34 Dnes 18:14 - ale to je klasika. Nakoniec zistis, ze priatel si privyraba ako pasak a potrebuje kurvu.
Neviem preco tu vsetci hladaju take zlozite riesenia, ked jednoduche su skoro az ocividne. Mna hned napadlo, ze sa dostal do dlhov a potrebuje, aby ho z nich priatelka vysulozila, alebo chce na nej zarabat.
Takto zacinaju klasicke pripady, ako sa zena dostane k prostitucii...
Take hovado treba kopnut dole zo schodov, nech sa za nim zaprasi a nech taha do certa.
Ze niekto moze vobec zhltnut take kliny aj s navijakom ???