Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

blaznivy navrh, som v koncoch ...

Príspevok v téme: blaznivy navrh, som v koncoch ...
12pastelka34

keby vam priatel po niekolkych rokoch vztahu (5+) povie, ze potrebuje aby ste sa vy, ako partnerka vyspali s inym, lebo inak to bude pre oboch smutne, co by ste robili? Podotykam za podmienok ze ste si obaja prví. (Doslo ku krize, a hrozi rozchod, toto bol podla neho dolezity argument, kt. potrebuje vediet, dovod nechce povedat, preco by som to mala urobit, len to,ze je to pre neho dolezite)! a ze ak ho lubim, urobim to prenho!!! :(

12pastelka34

oveckovam - neviem, asi vsetko, stale mu nestacim zrejme! ale na druhej strane, bola som iniciativna, ked som si chcela natiahnut sexi pradlo povedal ze nechce! tak ja neviem,.. proste asi to uz nejdem riesit, rozidem sa s nim, lebo to hrozne boli!! :(((( nemozem sa dnes z toho spametat

oveckovam

Ahoj pastelka, ktoré z toho podla teba chce tvoj priateľ ?
- lieči si svoju nedokonalosť v sexe ?
- vzrušuje ho to a chce ťa, na to naučiť ?

1. Prípade potrebuje viagru, zmenu prostredia a ženu čo bude na neho drzejšia :-)proste divoký sex, ale opatrne :-)
2. prípade je to jeho vnútorná sexuálna pohnútka, ktorá ho bude prenasledovať celý život a je jedno či s ním budeš ty, lebo iná žena - bude po tom túžiť.
Držím ti palce

12pastelka34

ved uvazujem, strasne ma tym urazil co odomna chce! :( ... je neskutocne ako som si nevsimla co je to za cloveka skor, kamufloval a skryval to tym ze mi kupoval kopec darcekov, hoci som mu vyslovne povedala ze si to neziadam ! :(

12pastelka34

zhodnotit sex - subjektivne, ja som si to vzdy uzivala, nebola som pasivna, snazila som sa aj iniciovat nove polohy a pod... No aj napriek tomu si myslim ze jeho to nebavilo, lebo mne nepripadal ze je setko OKa. I ked tvrdil ze ho vzrusujem a pod, vycital si ze kratko vydrzi,.. neviem, o tom sme sa uz poriadne bavili, do hlbky veci,... Skor ako problem figurovalo to ze sa skor urobil - no podla mna to nebola pravda, neviem preco si to mysli. A tak sme to mavali len zriedkavo a on sa robil v sprche, len aby "nemusel opet pri mne zlyhat".. ale podotykam, sex kratsi ako 10nebol! vzdy to bolo priemerne tomu, co som ja potrebovala.

whee_ee

Si pri sexe odviazaná, uvoľnená, šikovná, baví ťa to? Alebo si skôr pasívna?

Ja by som sa s ním o tom ešte porozprávala ... Otvorene ...

eva345

ak chce aby si si to uzila a odviazala sa, tak mozno ti chce ukazat ze aj on ma nejaku inu a aby si zistila ze s niekmy inym to moze byt este krajsie (kedze ste si boli prvi) a teda je to dovod na rozchod... co mi pride dost divne

dalsia moznost je, ze si vyskuas ineho a tym si potvrdis ze nikoho ineho praveze nechces a to "potvrdi" vas vztah, ale to sa mi zda este divnejsie :D