keby vam priatel po niekolkych rokoch vztahu (5+) povie, ze potrebuje aby ste sa vy, ako partnerka vyspali s inym, lebo inak to bude pre oboch smutne, co by ste robili? Podotykam za podmienok ze ste si obaja prví. (Doslo ku krize, a hrozi rozchod, toto bol podla neho dolezity argument, kt. potrebuje vediet, dovod nechce povedat, preco by som to mala urobit, len to,ze je to pre neho dolezite)! a ze ak ho lubim, urobim to prenho!!! :(
blaznivy navrh, som v koncoch ...
podla mna aj on inu pretiahol :D a aby mal ciste svedomie tak ta nuti urobit to iste :D je to smiesne cele...kopni ho do riti normalny chlap to nenavrhne, mozno je uchylny a nakoniec ked sa ti to bude pact navrhne ci sa moze pozerat atd...
Podľa mňa ten návrh čo ti dal spravil preto, že asi voči tebe totálne ochladol, ale nakoľko ma nejaké to malé svedomie, tak možný rozchod s tebou, chce sám v sebe ospravedlniť tým, že si by si sa vyspala s iným.
Teda je to choré, ale povie si, dobre, nechcel si ju, pozri aj tak sa vyspala s iným. Chápete ma ako som to myslel?
Teda, že by to nebral ako dôvod, ale ako také choré ospravedlnenie pre sameho seba, prečo sa rozísť... Taký vlastný dôvod..
Teda držím palčeky každopádne!! A ako čítam, zvyšok, tak sa hlavne drž!!
Pastelka dobre ze ti frajer nepovedal aby si kvoli vasej laske skocila do studne, lebo aj to by si bola urcite ochotna spravit bez zbytocnych otazok sak ho lubis...
Tvoj "priateľ" sa k tebe začal správať ako pasák. Veď ten jeho návrh je nechutný. Ja by som mu už ani telefon nezdvihla. Radšej nikoho, ako takého.
no mňa napadlo.... nevydiera ho niekto???? a toto má byť hmmm ako to nazvať
Podľa mňa problém tvojho priateľa je v sexuálnej oblasti. Osobne si myslím, že ste už nejaké tie nezdody v sexe prekonali. V sexe si určite neverí má pocit, že nie je moc dobrý. Skôr si myslím, že ty od sexu očakávaš viac a si aktívnejšia. Tým jeho sebavedomie klesá. Tvrdíš, že ste si obaja prví a práve to môže byť problém. Možno to priateľ myslel tak, že ak nevyskúšaš iného chalana, po čase ťa určite bude lákať túžba, aké by to bolo aj s niekým iným ako s tvojim priateľom a to by v konečnom dôsledku mohlo viesť k rozpadu vzťahu. Preto možno radšej volí túto (aj keď neobvyklú)možnosť, ako žiť v neistote. Chce, aby si ho mala s kým porovnať a chce o tom vedieť....ja neviem, a možno je to fakt blázon, ako tvrdia iní...len sa tak zamýšľam, tak ma prosím nezvozte pod čiernu zem :-) skús sa ho na to priamo opýtať, veď predsa musí vedieť, prečo to od teba požadoval, musí mať pádny dôvod, ste spolu 5 rokov, ale mám pocit, že sa vlastne ani nepoznáte...
ano dam vediet, a dakujem za podporu, rady.
Pastelka, daj potom vediet, co a ako, drz sa!
nefinka - ved to planujem. Ja uz s nim nedokazem byt, tych 5 rokov bolo naozaj krasnych, ale bola to len bublina! obrovska bublina, ktora teraz praskla, lebo pan sa uz nedokaze dalej pretvarovat a hrat na dokonaleho (sam povedal ze toto nie je on, akeho ho poznam) .... proste neviem naco sme to tahali a hlavne naco ma tahal za nos ON ak vedel ze je to len velka pretvarka z jeho strany a ze tak dlho nevydrzi...
Chcem sa s nim rozist, ale rozmyslam ako, aby som si zachovala dostojnost (ako tomu bolo stale)... aktualne som velmi rozrusena, trosku sa potrebujem skonsolidovat