blaznivy navrh, som v koncoch ...

Príspevok v téme: blaznivy navrh, som v koncoch ...
12pastelka34

keby vam priatel po niekolkych rokoch vztahu (5+) povie, ze potrebuje aby ste sa vy, ako partnerka vyspali s inym, lebo inak to bude pre oboch smutne, co by ste robili? Podotykam za podmienok ze ste si obaja prví. (Doslo ku krize, a hrozi rozchod, toto bol podla neho dolezity argument, kt. potrebuje vediet, dovod nechce povedat, preco by som to mala urobit, len to,ze je to pre neho dolezite)! a ze ak ho lubim, urobim to prenho!!! :(

12pastelka34

jajka - velmi rada, fakt to napadlo aj mna, ale ja sa neviem pretvarovat, naozaj. Cokolvek ked som chcela klamat vsimol si na mne, ale nie len on, aj ini ludia,..proste toto je moj deficit... Ale uvazujem aj o inych alternativach ako mu to patricne vratit, nemyslim pomstu, ani nic take,...ale aby si uvedomil kto som a kto je on.

12pastelka34

no ano zrejme taky je jeho umysel. Ale to sa musim ja ponizit, aby on si mohol zvysit ego (ak by som mu povedala ze bolo zle?) ...

... jajka,..to ma napadlo, ale on by mi to neveril, ved po 5 rokoch ma pozna. Ani by nepochyboval o tom ze klamem.

nefinka

podľa mňa ťa on už dávno podviedol alebo sa na to chystá ... a nepíš tu, že to určite nie, lebo hentaké niečo žiadať po svojej babe nie je normálne /za predpokladu, že to nie je úplne zdegenerovaný debil/

jajka001_

chce aby si ho mala s kym porovnavat :) a potom sa ta bude vypytovat ...uchylne:) vies co, prid za nim stastna prestasna a povedz ze si nieco take fantasticke nikdy nezazila. a potom mu daj kopacky, lebo si sa dala dokopy s tym druhym.

Maoam

ak vela v posteli nevydrzi, mozno chcel vediet, ako by ta pomiloval iny muz, co by robil s tebou, co ine, ako inak a tak...

aby vedel, co robi ON zle

12pastelka34

jajka - no nie ze na staly sex, on to myslel len aby som skusila, t.j. raz. a ze to potom chcel nejak rozobrat! Ale dovod preco by som tak mala urobit nepovedal, iba to ze to potrebuje a je to prenho dolezite!!!!

otrasne, strasne som sa sklamala.