blaznivy navrh, som v koncoch ...

Príspevok v téme: blaznivy navrh, som v koncoch ...
12pastelka34

keby vam priatel po niekolkych rokoch vztahu (5+) povie, ze potrebuje aby ste sa vy, ako partnerka vyspali s inym, lebo inak to bude pre oboch smutne, co by ste robili? Podotykam za podmienok ze ste si obaja prví. (Doslo ku krize, a hrozi rozchod, toto bol podla neho dolezity argument, kt. potrebuje vediet, dovod nechce povedat, preco by som to mala urobit, len to,ze je to pre neho dolezite)! a ze ak ho lubim, urobim to prenho!!! :(

12pastelka34

Astor- ved to je momentalne asi jedine riesenie, ja len potrebujem trosku casu premysliet si to, lebo asi by som sa na mieste zrutila, co sa ma to tak dotklo. Naberiem sil a patricne mu to vyfarbim...

Astor

tak ho posli do teplych krajin - velmi pekne povedane, viem ze sa to lahko hovori ale takyto narvh.... to by som ani sekundu nevahala, ani by som nepremyslala nad tym a uz by som ho kopla do r*ti, vobec si tak nezasluzi

12pastelka34

on nikdy nepochyboval o tom ci mu budem stale verna. V tomto si bol isty! Nikdy nepochyboval... jemu praveze vadi ze som taka "slusna"... on potrebuje ku*vu. Vyzera to tak!

12pastelka34

kafik - presne to som urobila, zahrala som nanho ze akoze suhlasim ... a ze chcem od neho to iste, povedal len tolko ze uvidi... ja som ale musela "slubit" ze to urobim ....

potrebovala som cas na to aby som si premyslela co dalelj.

fezoj: on povedal ze laska nie je vsetko,...lubi ma vraj, a vie ze aj ja jeho, ale ze to nestaci! ...asi tak

kafe

pastelka, tak mu povedz, že súhlasíš s návrhom, ale len vtedy, keď to isté urobí aj on. Aby ste boli 1:1.
Tiež sa mi zdá, že ťa podviedol.

fezoj123

pastelka nepočúvaj ho, ak to ty sama nechceš. potom to budete možno ľutovať, či už ostanete spolu alebo nie. možno chce, aby si to spravila, aby ste mali skóre 1:1. ak ťa on miluje, tak to nemôže od teba chcieť. pre neho musí byť dôležité to, či ho ľúbiš a nie či sa vieš vyspať s niekým iným. potom je to blbec (prepáč). kríza prejde, len sa musíte porozprávať a nie si dávať ,,úlohy\". a ak to nepôjde, tak asi rozchod, aby ste sa netrápili. ale, ak sa úprimne ľúbite, tak sa nemusíš báť.