blaznivy navrh, som v koncoch ...

Príspevok v téme: blaznivy navrh, som v koncoch ...
12pastelka34

keby vam priatel po niekolkych rokoch vztahu (5+) povie, ze potrebuje aby ste sa vy, ako partnerka vyspali s inym, lebo inak to bude pre oboch smutne, co by ste robili? Podotykam za podmienok ze ste si obaja prví. (Doslo ku krize, a hrozi rozchod, toto bol podla neho dolezity argument, kt. potrebuje vediet, dovod nechce povedat, preco by som to mala urobit, len to,ze je to pre neho dolezite)! a ze ak ho lubim, urobim to prenho!!! :(

tpch

Pastelka, vobec som to tu necitala, ale to snad nemysli vazne, ten idiot. Kopni ho do riti, zdvihni hlavu a hrdo odkracaj. A on nech ma zopar bezsennych noci, ak teda vobec ma kusok svedomia.

12pastelka34

Izabelka_MT:

ja pripustam vsetko, ale teraz neverim ze ma podviedol lebo len nedavno bolo co sme sa o tom rozpravali a davala som mu aj sancu vyskusat inu babu, nechcem, aj mi povedal ze raz sancu mal ale nevyuzil ju! Proeste neverim ze toto obdobie by to urobil.

12pastelka34

xxxxxxxxx - a mozno mas pravdu, je uchylny a hanbil sa to priznat. Vzdy mi sice naznacoval ze on nepotrebuje mat v posteli intelektualku (ako ja) ale kur*u...ALe ja som to akosi nechcela vnimat, alebo co :( vzdy to take okate bolo, ale myslela som si len tolko, ze ved taky je mozno kazdy chlap a je to normalne....

12pastelka34

soffa - ved ja viem! Mna toto uplne odradilo od neho, znechutil sa mi! Ten rozchod pride tak ci tak! Len teraz je odcestovany nemozem ho kontaktovat. Ale pride cas na to!

12pastelka34

TRULY - je to mozne, ze to berie ako ospravedlnenie, ale pochybujem ze prave pre tie city! Podla mna ma ma rad, to clovek citi.... Mne pisal len to ze sa k sebe nehodime, ze ho obmedzujem (hoci nic som mu nezakazala okrem hazardu! lebo s tym mal problemy). Proste asi ma inu predstavu o zivote a ja nesplnam vsetky predpoklady o jeho partnerke. Len si to uvedomil az teraz,....

soffa

si normalna vobec>?nemas k sebe uctu,ak ju on nema ku tebe.???povie skoc do studne a ty skocis????to je ta jeho laska???ak by ta lubil taky argument ako aj ziadny iny neobstoji!!!!!spamataj sa!!!!!

12pastelka34

sweater - mne to tiez prislo zvlastne, akoby zneuzival moju lasku voci nemu... "tak ked ma lubis, urobis to pre mna"... lenze nakolko mam trosku viac inteligencie, na toto by ma nenachytal! to este rozum, nastastie, mam, aby som si vedela zhodnotit co urobim...

12pastelka34

zuzlienka - no praveze je to naopak. Ja som vzdy bola pasivna a on odomna chcel viac, tak som sa postupne zacala prisposobovat az sa mi to stalo takto prirodzene a mam to rada. Len mi ukazal, ze pri nom sa nemusim hanbit, ved sa lubime a pod. ja som mala komplexy zo svojho tela - prilis chude - tak preto som sa hanbila. No postupne som si zvykla. A co sa chlapov tyka, tisic krat som mu povedala ze sa mi cudzi muzi znechucuju, ja bez lasky sex nedokazem mat. Preto ani neviem preco mi take navrhol. On sam ma uz pozna, vie aka som hanbliva, ticha, nespolocenska,...ako moze vobec pochybovat o tom, ze by sa mi to s inych pacilo mozno viac. Ja som bola s nim maximalne spokojna a snazila som sa mu to dat patricne najavo. Sex som chcela staaaaale!