keby vam priatel po niekolkych rokoch vztahu (5+) povie, ze potrebuje aby ste sa vy, ako partnerka vyspali s inym, lebo inak to bude pre oboch smutne, co by ste robili? Podotykam za podmienok ze ste si obaja prví. (Doslo ku krize, a hrozi rozchod, toto bol podla neho dolezity argument, kt. potrebuje vediet, dovod nechce povedat, preco by som to mala urobit, len to,ze je to pre neho dolezite)! a ze ak ho lubim, urobim to prenho!!! :(
blaznivy navrh, som v koncoch ...
To čo je za chlapa? :D
Zrejme to chce ukončiť a nevie ako na to. Vôbec tomu nerozumiem, to čo je za prípad, že chce, aby jeho priateľka spala s iným? :D:D
jasne ze nie, preboha, v zivote by som to neurobila! ved by som sa citila ako spina! :( ja som len chcela vediet nazory, lebo mna to tak zaskocilo ze neviem co si mam o tom mysliet. A teda ci fakt bude najlepsie skoncit vztah alebo nie.
tak to naňho vyhŕkni a uvidíš reakciu.Ja si to myslím, mohlo sa mu to stať,inak nevidím dôvod,ale by to narušilo váš vzťah a to poriadne,s tým nesúhlas.
to si vobec nemyslim zeby mi zahol, proste, aj ked som mu niekedy povedala ze by kludne mohol skusit inu (teda len raz), tak to absolutne vylucil...ze to by nemohol.
asi ti zahol a chce,aby ste si boli kvit,svedomie mu nedovolí sa ti pozriet do očí.