blaznivy navrh, som v koncoch ...

Príspevok v téme: blaznivy navrh, som v koncoch ...
12pastelka34

keby vam priatel po niekolkych rokoch vztahu (5+) povie, ze potrebuje aby ste sa vy, ako partnerka vyspali s inym, lebo inak to bude pre oboch smutne, co by ste robili? Podotykam za podmienok ze ste si obaja prví. (Doslo ku krize, a hrozi rozchod, toto bol podla neho dolezity argument, kt. potrebuje vediet, dovod nechce povedat, preco by som to mala urobit, len to,ze je to pre neho dolezite)! a ze ak ho lubim, urobim to prenho!!! :(

12pastelka34

pozerat? .. nevyjadril sa, nie, myslim ze nie, len ze ked to budem mat za sebou tak sa o tom porozpravame.... a ze si to mam uzit, odviazat sa...nieco take spominal :( boze...

12pastelka34

ja neverim, ako fakt boli chvile kedy som mala pochybnosti ale teraz neverim - a to nemam "násť". Proste v poslednej dobe bol náš vztah idealny, bol strasne pozorny, citlivy,... jednoducho ja som bola stastna, ..no z jedho vyjadrenia som zistila ze to az take ruzove nebolo, bol stastny ale nie uplne... nechcel mi vsak povedat o co slo...

Annika1987

pastelka, tiez som mala dlhy vztah, v ktorom sme boli pre seba prvi vo vsetkom. a vzdy mi pripadalo divne, ked mi vravel v case, ked sme mali krizu, ze sa boji, ze sa dam dokopy s niekym inym. vobec som nechapala, ako by som to mohla spravit. no a po case vysvitlo, ze on sa uz dlho stretaval s kamaratkou, s ktorou su btw. momentalne uz zobrati... takze ak jemu napadnu veci, co tebe hlava neberie, nebola by som si nim taka ista. hovorim ti iba o mojej skusenosti.

mate59

no to, že sa s niekým vyspíš vám 100% nepomôže.Ak on nechce byť vo vzťahu, ťažko ho udržíš a dlhšie musí medzi vami niečo škrípať.

12pastelka34

tak ano on inicioval rozchod (aktualne), ale tak povedal ci by som to prenho neurobila. pytala som sa ci nahodou nechce ziskat len objektivny dovod na rozchod, povedal ze nie. Ze aj pocas vztahu mi povedal ze unho nie je dovod na rozchod - "zahnutie"- ano, vravel to. Aky ma skutocny dovod, preco to chce, som sa uz ani nemala pytat dalej.... vobec teda netusim. Ale zeby to pomohlo nam obom, t.j. nemuseli by sme sa rozist (mozno)