keby vam priatel po niekolkych rokoch vztahu (5+) povie, ze potrebuje aby ste sa vy, ako partnerka vyspali s inym, lebo inak to bude pre oboch smutne, co by ste robili? Podotykam za podmienok ze ste si obaja prví. (Doslo ku krize, a hrozi rozchod, toto bol podla neho dolezity argument, kt. potrebuje vediet, dovod nechce povedat, preco by som to mala urobit, len to,ze je to pre neho dolezite)! a ze ak ho lubim, urobim to prenho!!! :(
blaznivy navrh, som v koncoch ...
máme
Už asi traja tento názor
no moja zlatá toto je aj tak strašná blbosť ..ked už máš problémy on má stáť pri tebe ! a nie byť s inom a potom zase s tebou ty kks choré fakt ....Ja som ti už napísala skoro to isté čo aj Krasomil , lebo nič iné mi to z toho nevychádza...a myslím si že to bolo pre to
necitala som ani jeden prispevok ale vsadim sa ze sa tu najde aj taky zhodujuci sa s mojim.
podla mna ta do toho nuti lebo aj on uz pretiahol inu pocas vasho vztahu tak nech v tom neni sam chapes :D
Z největší pravděpodobností tě podvedl a ozvalo se mu svědomí, proto to chce po tobě také, abys mu to jako by vrátila. Nebo je to kaudalista a vzrušuje ho představa, že sexuješ s jinými nebo jinými. Ale řekl bych spíše to první, jinak by se to projevilo mnohem dřív. Hlavně se nenech do ničeho tlačit, udělej jen to, co uznáš za vhodné a to sama.
za tým niečo bude, to nemôže byť iba tak. nevadí mu na tebe niečo? myslím v sexe. a chce si to overiť cez niekoho iného. inak to nedáva zmysel.
Izabelka - ja som to nikdy povodne nechcela, ale dostali sme sa do stadia, kedy som na zaklade komunikacie zistila, zeby to mozno bola vhodna alternativa. Nikdy som mu ale neprikazovala aby sa vyspal s inou, ja som mu dala len moznost (narozdiel od neho, co ma teraz "ziadal"). Mala som vlastne iste problemy, pre ktore som na urcitu dobu nemohla mat sex, psychicke problemy a potrebovala som sa z toho dostat, nevedela som ako dlho to bude trvat,a preto som mu to navrhla. Dala som mu najavo ze ho viem pochopit, a ak to potrebuje, budem to tolerovat na tento prechodny cas, napriek tomu nechcel o tom ani pocut....
I am shoking ..:( ja nechápem prečo či si mu dala šancu mať inú babu a opačne ...Nechápem prečo to robíte ?? načo je to dobré ?? prepáč ale podľa mňa to je choré
Mariola - nie, on neurcil kto by to mal byt, to je uz moja vec. Len aby som to urobila - to je pre neho to najpodstatnejsie. Nema to suvis s hazardom (teraz uz nehra). Samozrejme ze by som tuto jeho poziadavu nesplnila a po dalsie, dovod sa asi nikdy nedozviem, lebo mi to zasadne nechcel pvoedat. :-//
Ty si máš určiť s kým to bude ? Alebo vyberie on ? Dúfam , že to nesúvisí s jeho záľubou v hazarde . lebo to by bola silná káva , ak ťa prehral v kartách :-O
Určite ti držím palce , verím , že sa dozvieš , aké sú jeho dôvody a samozrejme neprejavíš mu lásku tým , že splníš jeho požiadavku . Ak sex s iným , tak potom už len s iným a jemu daj pá pa :-)