Meizitang.....na chudnutie

monimiska

Ja som si ho objednavala pred dvoma tyzdnami a este stale ho tu nemam. Očakavam tak o tyzden mozno dva ze dojde. Po 3 dnoch mam 1 kg dole - moze to by iba voda, uvedomujem si to, avšak aj to je uspech a tesim sa moc. Vôbec nie som hladna, musim si len davat pozor, aby som aspom niečo zjedla. Lebo vcera som jedla naposledy na obed aj to iba to čo moja slečna nechala na tanieri, asi tak tri lyzice francuszkych so salatom a odvtedy nič. Rano mi bolo normalne zle, takze sup meizitang pol litra vody a normalne som sa naranajkovala :-)))) ale chut na jedlo som nemala i tak

monimiska

zdravim vsetky.ja som si objednala kapsule meizitangu z meizitang.sk. kamaratka co ich uziva mi ich poradila a jej skusenost pisem: je po troch porodoch za sebou a vsetky cisarskym je to mozno dolezite koli spomalenemu metabolizmu ako info. v prvy mesiac mi hovorila ze sa nic neudialo bola velmi sklamana ale kedze si objednala hned dve balenia tak zacala brat aj to druhe. po prvom tyzdni neuveritelne schudla 7 kilo a odvtedy sa to z nej doslova leje. za styri mesiace ma dole nieco vyse 20 kg. ja osobne by som tomu vzivote neuverila keby som to nevidela na vlastne oci. takze od zajtra zacinam aj ja. kto zacina tiez drzim nam palce. ja potrebuje dat dole 20 kg minimalne

miselka007

Ahoj Holly, prosim ta mozes napisat ze odkial di kupila tie tabletky a za kolko?dakujem lebo aj ja mam o ne zaujem :)

Holly

Meizetang som brala 6dni, a zhodila 5kilo. Ak chcete tento liek brať, musíte jesť normálnu stravu, viac krát denne, a hlavne poriadne piť. Ja, keďže som pila len okolo 1,5 - 2litre denne a jedla som velmi, velmi málo, som na 6 deň skončila v nemocnici.

miselka007

dakujem a urcite sem este napisem ked to zacnem uzivat.. musim to doma pokukat na nete a uvidime ako sa rozhodnem.. aj tebe samozrejme drzim palce a nevzdavaj to, zvladneme to :)

miselka007

no ja zas ked si poviem tak pojdem aj keby tanky padali :)) no chcela som povodne chodit behat rano este pred pracou ale nikde nie je este otvoreny nijaky skolak na behanie a ja pri baraku nic take nemam na behanie.. takze budem asi chodit po praci alebo na vecer.. tak uvidime :)