zaujímalo by ma či s tým má niekto skúsenosti. kamoška začala alebo teda berie cca 3 mesiace tieto tabletky a sschudla 25 kg. druhá to berie 2 mesiac a má 8 kg dole bez toho že by menej jedla alebo cvičila - teda ani jedna z nich. nebudem tu písať konkrétnu stránku je tam toho dosť......
Meizitang.....na chudnutie
nieco je aj tu priatelka mala 74 kg za dve mesiace necvici bobec len vynechala auto a po meste chodi pesi nitro extreme skuste pozriet aj vela vedlajsich učinkou prestala pit kavu a citi sa lepsie nezaspava o 8 vecer ako pred tim stale bola unavena skuste pozriet www.facebook.com
Som to ja motovidlo, jasne, ze to ma inu koncovku :-), prepacte. Takze botanical slimming soft gel:
botanic.slim1@gmail.com
strapanka
Caute, babenky,
ja uzivam tieto kapsule uz 9 mesiacov (s mesacnymi prestavkami po kazdom baleni) a doteraz som schudla 26 kg. Po viacerych skusenostiach sa drzim pomalsieho chudnutia :-)
Na internete je vsak Botanical slimming vsade predrazeny. Ja si objednavam u jednej kocky v Kosiciach, vzdy dostanem original, za 1 balenie platim 12 € + 0,40 € postovne (ako list). Okrem toho ma rovnaku znacku tychto kapsul o roznej sile, tieto su najslabsie, 2. stupen je v zelenej flaske, 3. v cervenej. Tam su este nejake rastlinne vytazky na uchovanie elasticity pokozky, svalov a pod. Ja chcem prave prejst na 2. stupen, uvidim, co to da (na zaciatku som mala nadvahu 52 kg!)
skúste tu objednať.Mne prišiel originál a za dobrú cenu.
da sa objednať na naturgreencz
caute prosim ak niekto moze napiste kde sa da objednat original meizitang dik