zaujímalo by ma či s tým má niekto skúsenosti. kamoška začala alebo teda berie cca 3 mesiace tieto tabletky a sschudla 25 kg. druhá to berie 2 mesiac a má 8 kg dole bez toho že by menej jedla alebo cvičila - teda ani jedna z nich. nebudem tu písať konkrétnu stránku je tam toho dosť......
Meizitang.....na chudnutie
napoleon9 zásielku som dostala, presne, tak ako ty, ale na obale nebol vôbec dátum spoteby, síce na etikete bol odkaz, že spotrebujte viz dno obalu, no tam nič nebolo, takže nemám k nemu veľkú dôveru, na mňa po užití vôbec žiadne účinky, skôr by som povedala, že mám úplne normálnu chuť do jedla
Babulik3, ozývam sa Ti po týždni. Mám 3 kg dolu, ale fakticky je to len voda. Reálny úbytok tuku je tak maximálne pol kila a je to preto, že menej jem. Naozaj nemám taký apetít ako predtým, a ak sa mi nevráti tak do 2-3 týždňov, potom môžem povedať, že je to výsledok užívania meizitangu.
Prosím Ťa, ozvi sa mi, ako sa darí Tebe a či si aj Ty dostala zásielku v rovnakom stave ako ja.
Pozdravujem a teším sa na odpoveď.
napoleon9 Tak to sú celkom pozitívne účinky, takže pravdepodobne budú pravé. Ja som si ich inak tiež objednala z Naturgreen, ešte predtým ako si sem dala tvoj prvý príspevok, ale ešte mi neprišli, tak už som bola nešťastná, že som naletela. Ďakujem, že si sa ozvala, prosím Ťa, ozvi sa znova so svojími výsledkami.
Babulik3, áno, začala som ich brať. Lenže som po menzese a tak úbytok na hmotnosti nie je preukazný. Zatiaľ Ti viem s určitosťou povedať len to, že pociťujem smäd a pol litra vody vypijem ako nič a nemám chuť na jedlo. Neviem, či to poznáš, keď si sýta, ale stále by si si niečo dala - no tak toto zmizlo úplne.
Ozvem sa Ti tak za týždeň.
napoleon9 A už si aj vyskúšala užívať tie kapsule?
Na internete sa prakticky nedá nájsť spoľahlivý kontakt na dodanie originálneho produktu. Skúsila som objednať od Naturgreen, ale čo Vám budem hovoriť, čistý fake už od pohľadu.Balenie celkom od veci,ešte aj s iným obrázkom, vo vnútri fľaštičky fakové vrecúško na udržanie vlhkosti a samozrejme bez akéhokoľvek príbalového letáku. Kapsuly sú síce laserované, ale všimla som si na internetových stránkach, že M-ko na originálkach je také širšie. Kapsula je vyplnená redšiou kašičkou, nezdá sa mi to ako gél - tá hmota vôbec nemá žiadnu väzkosť. Vypadá to ako keď vymiešate práškový škrob s trochou vody, len je to viac nažltlé.
Tak neviem...som sklamaná. Neskúsila náhodou niektorá z Vás Meizitang od tohoto distribútora - a s akým výsledkom???
meizitang.sk ma iba stranku tovar este nepredavuju
A ako vieš, že sú to originál kapsule,
veď na tej stránke nie je ani kontaktná adresa ani žiadne referencie? Nebodaj máš s nimi osobné skúsenosti?
Prosím, kto má skúsenosti s pravými a overenými kapsulami meizitangu, mohol by
dať dať link alebo adresu. Ďakujem.