zaujímalo by ma či s tým má niekto skúsenosti. kamoška začala alebo teda berie cca 3 mesiace tieto tabletky a sschudla 25 kg. druhá to berie 2 mesiac a má 8 kg dole bez toho že by menej jedla alebo cvičila - teda ani jedna z nich. nebudem tu písať konkrétnu stránku je tam toho dosť......
Meizitang.....na chudnutie
Toľko chcem aj ja...len na behanie som straasne leniva..
no aspon 10kg urcite.. ale ja k tomu pridam aj beh a obmedzim sladke samozrejme.. :)
To nevaaaa...a kolko potrebujes schudnut?
no sak jasne, uvidis casom ako to bude na teba posobit... ved uvidim budući mesiac si to asi objednam a budem skusat dalej..
a prepac trosku som ti schomolila prezyvku :)
Praveze ani nie...cakala som od toho viac, lebo tu boli celkom dobre ohlasy...neviem ani sama...budem uživat dalej, aspon jedno balenie, to je niečo vyše mesiaca...uvidim
Teleeesha dakujem :) a uz pocitujes volaco ze by si chudla? alebo si si to vsimla na vahe?
Ja som kupila zo stranky Naturgreen spolu s poštou za 28 Eur. Je tam 36 kapsúl...
Ahojte baby, tak je super ze vam to takto funguje.. asi si to aj ja kupim a vyskusam co a ako. Ale mohli by ste mi povedat ze co stoji take balenie na tej strenke naturgreen? Pretoze som v praci a tu mam blokovany net a neotvori mi vsetky stranky.. a to tam je len balenie na mesiac? vdaka a urcite piste ako pokracujete v chudnuti.. zaujima to asi viacere, paa :))
To by zaujímalo aj mňa, schudla si? Lebo ja beriem meizitang už niečo vyše týždňa a nemám pocit, že by mi nejako menej chutilo jesť alebo že by som chudla. Poprosím o skúsenosti...
babulik3
teraz po určitom čase niečo pozitívne pociťuješ?
Schudla si?