Meizitang.....na chudnutie

malaanka

šanca????
a ostatné,ktoré máte originál
môžete sem dať link alebo adresu kde sa to dá kúpiť?
Viaceré by sme to uvítali.

babulik3

eden1221, prosím ťa, môžeš mi dať kontakt,
na pravého výrobcu, od ktorého si ty objednávala. Ďakujem.

Zuza 585

Dievčatá, meizitang som objavila na www.naturgreen.cz majú ii SK verziu,, je tam exstra strong-silný kapsule 650mg a funguje to super 5 kíl za týždeň, je to orginal aj laserevou značkou proti napodobeninám!!, Zuza

štíhla

Chcem sa pridat k pozitivnemu hodnoteniu pripravku Meizitang.A vyrobca vyraba aj pripravok Truffle, co ucinkuje ako stiahnuty Xenical. Kombinacia oboch posobi fakt bombasticky. Hladala som nahrady za reductil aj xenical skoro dva roky...a konecne som nasla. Skoda, ze je tolko falzifikatov, ze je vela ludi nespokojnych...ublizuje to samotnym pripravkom, ktorych originalne verzie su ucinne, tak ako slubuju.

eden1221

Ahojte...je pravda,že lieky zaberajú,tiež mám s nimi skúsenosť,po mesiaci som mala dolu 11 kg.A po využívaní 2 balení som mala konfekčnú veľkosť o 3 čísla menšiu.Ale boli to pravé,priamo od výrobcu.Neviem či sú niektoré tu na nete presne tie,pretože aj strong je v balíčku,nie vo fľaške.Originál stoja najmenej 40 eur.Teraz som kúpila jedno balenie od nejakej baby,ktorá ich predávala za 25 eur,len aby som jej dokázala,že to nie sú lieky,ktoré majú účinok....po rozrezaní tabletky v nej bola tekutina podobná vode so saponátom...nebol v tom žiadny gél,ako v originále a značka MZT,ktorá je vytlačená na tabletke sa ľahko zotrela...originál ju má vtlačenú..nakoniec sa dotyčná priznala,že ich kupuje po 5 eur..a predáva po 25...vo väčšom množstve by vám dala zľavu,ak by ste kúpili nad 100 balení..Takže sú účinné..ale naozaj originál