Meizitang.....na chudnutie

strapanka

Dievcata (a mozno aj chlapci), uz som tu raz kontakt na kapsule Botanical slimming davala, ale davam ho znova:
botanic.slim1@gmail.com

Ja som pred skoro rokom prve balenie kupila od jednej pani z BB za vyse 20 €, potom chcela este viac. Ale kto hlada najde, zohnala som od znamej tento kontakt, tam su stale za rovnaku cenu 12 €. Uzivam ich, zacala som skoro na dvojnasobku svojej vahy a uz mam dole vyse 30 kg :-) Asi si viete predstavit, aka som rada. Odporucam!!!

marová

Dobrý deň,nereagujem moc na fóra,ale teraz a chcem podeliť o moju skúsenosť,kedže som žena,ktorá nie je nikdy spokojná ako vyzerá a stále je čo zlepšovať,rozhodla som sa napriek tomu,že "NEVERÍM"na podobné tablety som sa ich rozhodla vyskúšať..Kúpila som si ich v sineal,kedže tam mi boli ponúknuté,síce na inetrnete boli lacnejšie,ale bála som sa kúpiť fake,tu by som im aspoň mohla povedať svoj názor zoči voči,keby to bola hlúposť a neučinkovalo to,ale sama som bola veľmi milo prekvapená,keď som schudla 8kg,je to super pocit,keď som toho ani tak moc neurobila,možno by to bolo aj viac,ale po 3tyždňoch som to trošku flákala,občas som si dala aj večer víno,a bola aj Veľká Noc a ja strašne rada varím a chutí mi,ale pre seba volím dietnejšie verzie,alebo večer už nejem,ale naozaj nemôžem povedať,že dodržiavam nejakú diétu a aj napriek tomu som dala dole,tak chcem skúsiť ešte jedno balenie,ale skúsim byť viac na seba prísna :-),tak uvidíme

malaanka

valikake
píšeš,že môžeš zohnať,ja mám záujem,písala som ti aj na mail,som z KE.
Ešte to platí alebo už nie?

suns

Ahojte kočky..dnes som sa aj ja dozvedela o týchto tabletkách.. hovorila som s babami, ktoré ich užívali.. jedna ( chudá ) schudla po 6.tabletke 3 kilá, a stratil sa jej tuk celkovo..tak ich prestala brať a všekto bolo ok.. jedna schudla dokonca až 10 kg !!! Avšak problém je s vysadením týchto tabletiek.. vysadila ich naraz a po časo to nabrala zase.. vraj sa to má robiť tak, že vynechávam "ob"deň tabletku.. - menej "drastické".. pri užívaní sa musí veľa piť ( 2-3 litre ), človek fakt nemá pocit hladu - necíti potrebu jesť.. ale jesť samozrejme musí ! Musím zistiť, na akej báze to funguje.. je mi jasné, že na začiatku sa stráca voda.. ale je super, že nebudem mať pocit hladu ! prídem domov z práce, dám si zdravú zeleninu a akonáhle si sadnem k telke, chytí ma chuť "žrať" :D bolo by skvelé, keby som si dala na raňajky ovocie, na obed zeleninu a na večeru nejakú polievku..keď to robím takto, som hladná, mám chuť na sladké.. hmm.. dajte vedieť nejaké skúsenosti :) diky :)

ivkus

ahoj VALIKAKE prosim ta nie som z KE ale zo ZA a chcela by som tiez vyskusat tabletky poradila by si mi stranku odkial objednat dakejem

sirael

pokial by ste chceli daju sa zakupit aj unas v salone Sirael estetic na bajzovej 9 bratislava..niesu fake .stoja 40€ cislo .0948 219 980 p.s. odporucam

radovanPe

Nikomu neodporucam aby podlieh takymto nezmyslom potom uz by davno neboli tucny ludia.Staci zmenit stravovanie trocha pohybu a niekomu staci ze sa mu vylieci mozog.Precitajte si ako funguje mozog tam je odpoved preco niektory ludia su obezny.