zaujímalo by ma či s tým má niekto skúsenosti. kamoška začala alebo teda berie cca 3 mesiace tieto tabletky a sschudla 25 kg. druhá to berie 2 mesiac a má 8 kg dole bez toho že by menej jedla alebo cvičila - teda ani jedna z nich. nebudem tu písať konkrétnu stránku je tam toho dosť......
Meizitang.....na chudnutie
Tabletky na chudnutie - acaiberry900.lv ja berem uz Acai Berry viac ako mesiac…schudla som viac ako 10kg.
Kocky, dakujem za radu, naliali ste mi optimizmu do zil. Idem si Meizitang objednat z tej adresy www.schudni.cz, ako radite a uvidim. Potom napisem, ako pokracujem :-)
Ja som mala Meizitang tiez z adresy www.schudni.cz a bola som spokojna. Schudla som potrebnych 8 kil za 3mesiace a momentalne sa drzim. Necvicila som, ale zaroven s tabletkami som si vedela vdaka nim ubrat aj na strave, aj zmenit jej kvalitu.
Dakujem, dievcata, poradili ste mi shop na schudni.cz, objednal som si, pomohlo. Islo to sice pomalsie, ako som si predstavoval, ale dnes som spokojny, 15 kil je dole a pokracujem. Palec hore, tieto diskusie maju zmysel!
Nidora na chudnutie - runlikea.pro
Pre Googi: vdaka za adresu, aj ja som si ich objednala z e-shopu www.schudni.cz a velmi mi pomohli. Islo to na moj vkus trosku pomaly, ale potrebnych 12 kil je dole.
Zostalo mi jedno balenie Meizitangu, mam ho z Angicka z kamenneho obchodu. Ak by ste mali niekto zaujem posuniem za 30€. Info: janka.kopcakova@gmail.com
botanic.slim1@gmail.com alebo www.schudni.cz
ja som ich mala odtial
Aj ja by som rada vedela z akej stránky sa dá objednať originál. Ďakujem :)