zaujímalo by ma či s tým má niekto skúsenosti. kamoška začala alebo teda berie cca 3 mesiace tieto tabletky a sschudla 25 kg. druhá to berie 2 mesiac a má 8 kg dole bez toho že by menej jedla alebo cvičila - teda ani jedna z nich. nebudem tu písať konkrétnu stránku je tam toho dosť......
Meizitang.....na chudnutie
Ahoj Leia, prosim už si robila objednavku? Mala by som záujem
- na tabletke máš vygravírované MZT, čiže keď po tom prejdeš prstom tak cítiš tie písmenká, fake majú len čiernym napísané
- obal na zadnej strane tabletiek ten strieborný je pekný rovný, napr. ako na paralene a fake majú tú foliu dokrčenú
- a samozrejme po užití zistíš či fungujú alebo nie
baby a ako pridete na to že nie su prave
a ešte dávajú aj 100% záruku a môžeš vrátiť tovar a peniaze dostaneš naspäť.
Keď si nechceš objednať,tak nestraš.
A ja som ich už mala,takže určite poznám rozdiel medzi pravými a fake
Peniaze vracajú, a tie kapsule sa volajú Meizitang botanical SLIMMING SOFT GEL.. a to v názve je, ak nebudú pravé, zistíme to hodinu - dve po použití..
stranka ktora ma v nazve nejake odveci cisla, cudny nazov, v ktorom ani nieje spomenute slovo meizitang, nemoze byt prava. ked vas neoberu o peniaze, poslu vam nejaky fake ktory vam este moze uskodit na zdravi
Dobre baby, s malaanka sme sa dohodli, že ich objednám, tak si kuknite tú stránku 361slimmingsoftgel.com a napíšte mi na mail maxdiamondx@gmail . com akú verziu a koľko kusov chcete.. Vypočítam potom cenu aj s tým poštovným a napíšem koľko peniažkov.. Keď mi to príde, hneď vám píšem, dáte mi adresy a dohodneme všetko :) tak sa popýtajte aj známych, čím bude vyššia objednávka, tým menej peniažkov zaplatíme :)
aj ja sa pripajam jurkyova.zuzana@azet.sk diky
Tak aj ja by som sa pridala k tej tvojej objednavke. :) snad to budu originali. Prosim napis mi mail: adlerova.veronika@gmail.com
Kujeem :)
malaanka
tak to je celkom v pohode si myslím, a ty si chceš akú objednať? tie normálne alebo silnejšie?? napíš mi na môj mail maxdiamondx zavináč gmail com objednala by som s tebou:)dohodneme sa