zaujímalo by ma či s tým má niekto skúsenosti. kamoška začala alebo teda berie cca 3 mesiace tieto tabletky a sschudla 25 kg. druhá to berie 2 mesiac a má 8 kg dole bez toho že by menej jedla alebo cvičila - teda ani jedna z nich. nebudem tu písať konkrétnu stránku je tam toho dosť......
Meizitang.....na chudnutie
objednáva Leia,nižšie nájdeš jej mail
Ja som ešte z tej stránky neobjednávala,mala som ich sprostredkovane
Malaanka za ako dlho ti prišli tie tabletky
ahojte baby z akej strnky objednavate tie tabletky popripde kto objednava nech mi napise na seba kontakt dakujem :)
všetkým
chcela by som vás upozorniť,že účinok sa nedostaví hneď,ale len asi po dvoch týždňoch( u niekoho skôr,u inej neskoršie),takže sa hneď nebojte,že nie sú pravé.
Píšem z vlastnej skúsenosti,potom mi už nechutilo jesť,musela som sa nútiť a pociťovala som smäd,čo bolo veľmi dobré,pretože pri ich užívaní treba dostatočne piť.
Takže dúfam,že na Veľkú noc budeme všetky,ktoré sme si objednali,štíhle. :)
Až teraz som si všimla,že keď som písala Izze,tak som urobila pravopisnú chybu.
Samozrejme *my* sa tu bavíme
Leia už sa teším nech prídu čo najskôr ak budú dobré potom si znova s vami objednám aj cena je dobra zatial ahoj
Ahojte, objednávku som už spravila, čakám, kedy mi pošlú informácie, kedy balíček dorazí:) dúfam, že budú dobré a my budeme štíhle ako prútiky :D ak by zabrali, budem robiť potom ešte jednu objednávku, pre kamarátky a aj pre seba do zásoby, tak potom sem napíšem, ak by ešte niektorá chcela.. ale to je ešte skoro, nevieme ani, kedy dojdú tieto a aké budú :P
ijaa
ale tam nie je meizitang o ktorom sa mi tu bavíme.
Izza
schudla som a ani som znovu po nich nepribrala,ale chcem schudnúť ešte viac,ja chcem byť štíhla
Ahojte a co stranka www.gojiberries.sk? Poznate? Je to fake?
malanka ty ked si uživala už tieto tablrtky schudla si ?prečo ich chceš znova?