Meizitang.....na chudnutie

malaanka

leia
ja som sa pokúsila objednať z tej anglickej stránky a za 5 balení je poštovné 10 €.
To som len skúšala,práve preto,aby som zistila aké je poštovné.
Bola to silnejšia verzia,ale aj tak to vychádzalo len na asi 12-13 euro.
Možno by sme to mohli skúsiť.
A keď sa objednáva viac kusov,tak je cena nižšia.
A dnes mi dokonca prišla ponuka na 5-10 % zľavu,len preto,že som navštívila ich stránku.
Možno keď ju budem navštevovať častejšie,tak aj zľava bude väčšia !!! :)

Nikuska0509

No prave ;-( ja som tie moje mala za 40€ a to som ochotna aj teraz dat, ked to bude stopro original ale kde zohnat?! ;-(

Leia

toto je ten kameň úrazu, že nevieme kde zohnať originálky, keď tí spoľahliví predajcovia ich už nemajú.. Jedna pani mi ich ponúkala, originálky, ale stáli až okolo 50€ a to sa mi zdá "trošku" dosť, keĎ sa bežne predávali po 13-15€...

Nikuska0509

Zienky ja som mala v maji cez kamosku takze neviem z kade ich zohnala ale teraz mi povedala, ze ich uz nema a ani necie zohnat. Vtedy som schudla 10kg, vedeli by ste mi odporucit 100% orig a nie fake. Rada by som si este raz ich kupila, len sa bojim pidvodu ;-(

Leia

malaanka

pozerala som tie stránky, ale stále som na vážkach, predsa len sú aj drahšie a zase keĎ nebudú originál tak ma to za tie peniaze pred vianocami aj naštve :)) nad tou anglickou rozmýšľam, tam som ale nevypátrala poštovné.. noo uvidím ešte

uffd

ejkast nema ziadne originaly. urcite nekupujte. neviem odkial by nabrala originaly a navyse by sama nebola tlusta keby ich mala