zaujímalo by ma či s tým má niekto skúsenosti. kamoška začala alebo teda berie cca 3 mesiace tieto tabletky a sschudla 25 kg. druhá to berie 2 mesiac a má 8 kg dole bez toho že by menej jedla alebo cvičila - teda ani jedna z nich. nebudem tu písať konkrétnu stránku je tam toho dosť......
Meizitang.....na chudnutie
Malanka ja by som tiež chcela tie tablety ak budeš objednavat tak aj ja sa pridavam
leia
ja som sa pokúsila objednať z tej anglickej stránky a za 5 balení je poštovné 10 €.
To som len skúšala,práve preto,aby som zistila aké je poštovné.
Bola to silnejšia verzia,ale aj tak to vychádzalo len na asi 12-13 euro.
Možno by sme to mohli skúsiť.
A keď sa objednáva viac kusov,tak je cena nižšia.
A dnes mi dokonca prišla ponuka na 5-10 % zľavu,len preto,že som navštívila ich stránku.
Možno keď ju budem navštevovať častejšie,tak aj zľava bude väčšia !!! :)
No prave ;-( ja som tie moje mala za 40€ a to som ochotna aj teraz dat, ked to bude stopro original ale kde zohnat?! ;-(
toto je ten kameň úrazu, že nevieme kde zohnať originálky, keď tí spoľahliví predajcovia ich už nemajú.. Jedna pani mi ich ponúkala, originálky, ale stáli až okolo 50€ a to sa mi zdá "trošku" dosť, keĎ sa bežne predávali po 13-15€...
Zienky ja som mala v maji cez kamosku takze neviem z kade ich zohnala ale teraz mi povedala, ze ich uz nema a ani necie zohnat. Vtedy som schudla 10kg, vedeli by ste mi odporucit 100% orig a nie fake. Rada by som si este raz ich kupila, len sa bojim pidvodu ;-(
malaanka
pozerala som tie stránky, ale stále som na vážkach, predsa len sú aj drahšie a zase keĎ nebudú originál tak ma to za tie peniaze pred vianocami aj naštve :)) nad tou anglickou rozmýšľam, tam som ale nevypátrala poštovné.. noo uvidím ešte
ako myslíš nech je aká chce , ale fakt čo mám od nej tie tablety fakt to funguje
ejkast nema ziadne originaly. urcite nekupujte. neviem odkial by nabrala originaly a navyse by sama nebola tlusta keby ich mala
mail ejkast@azet.sk originály
aka ejkalala napíš viac