zaujímalo by ma či s tým má niekto skúsenosti. kamoška začala alebo teda berie cca 3 mesiace tieto tabletky a sschudla 25 kg. druhá to berie 2 mesiac a má 8 kg dole bez toho že by menej jedla alebo cvičila - teda ani jedna z nich. nebudem tu písať konkrétnu stránku je tam toho dosť......
Meizitang.....na chudnutie
caute ja ho uzivam teraz druhy den, zatial v pohode ani niesom dajak hladna...odvazim sa az po mesiaci a dam vediet :P
zdravím ejkalala má fakt originály dnes je 5 týžden a ja som o 11 kíl lhsia dakujem ejkalala
dala som si to na google chrome a tam mi to automaticky preložilo
A meizating tam stojí okolo 13 €
A ako a ktore objednat? Nerozumiem tomu.neviem po anglicky :-(
alebo baby
pozrite si túto stránku
www.361slimmingsoftgel.com
čo na to poviete?
leia
nechceš si objednať radšej z týchto stránok?
www.europe-pharm.com
malaanka
no čítala som že boli fake, len som myslela, že tieto čo objednáva teraz (prídu až koncom novembra) tak už môžu byť origoš, či to risknúť.. nepoznám už nikoho kto by predával origoš za takú dobrú cenu
Mam na predaj tabletky balenie 36 ks po 40€ 100% original objednavky pripadne otazky na mail vrablovamichaela88@gmail.com dakujem
leia
ja som od nej mala už 2x,ale tohtoročná zásielka boli fake.
Už by som od nej nebrala,aj ju zrejme oklamali
čaute kočky, ja som písala na ten email botanic.slim1 a pani mi napísala že teraz ich ešte nemá, lebo že sú nové colné predpisy tak že budú až koncom novembra, tak asi počkám.. čo na to hovoríte? Zoberete od nej?