zaujímalo by ma či s tým má niekto skúsenosti. kamoška začala alebo teda berie cca 3 mesiace tieto tabletky a sschudla 25 kg. druhá to berie 2 mesiac a má 8 kg dole bez toho že by menej jedla alebo cvičila - teda ani jedna z nich. nebudem tu písať konkrétnu stránku je tam toho dosť......
Meizitang.....na chudnutie
pozdáva sa mi táto stránka
www.europe-pharm.com
Jeny
nie som si istá,či je to dôveryhodné,nemajú kontakt a keď chceš kontakt,tak im musíš poslať svoj mail a meno
Mne sa to nepozdáva seriózne,firma,ktorá nemá čo skrývať,tak kontakt udáva
Ahoj tini30,idem sa nato pozrieť, ale je istota, že budú originály?To asi nik nevie, ale tak nerada by som vyhodila peniaze a nebodaj ešte aby mi to aj uškodilo,ale dik,napišem keď zistim niečo,papa
oprava
m.meizitang.com
ahoj jeny,tak ja som pred rokom objednavala z tejto stranky a dosli mi originaly aj som sa tam registrovala ale teraz ked chcem urobit objednavku tak sice mi ju spravi ale ked mam dokoncit platbou tak ma to dalej nepusti takze neviem ako dalej,skus sa pozriet ak chces je to www.m.meizitang.com
čavte baby, až dnes som akosi dostala chuť čítať od prvej stránky a som akosi na pochybách,ktorá stránka je originál a ktorá fake. Nájde sa peosím niekto,kto napíše ,kde sa dajú kúpiť origitál meizitang a nie fake?&Nezbláznim sa ak vyhodím hoci aj 30€ za fake,ale nejde o peniaze,ide o chudnutie a ak niekto vie ozaj o origináloch, nevidím dôvod,prečo by nemal sa podeliť s nami,ktoré chceme byť tak krásne a štíhle ako ona,ktorá schudla vĎAka originálu, moc ďakujem,baby do schudnitia a verím,že sa ozve dobrá duša,ktorá nás naviguje na originál stránku a vďaka nej schudneme,lebo ja už skoro nič nejem a nič nechudnem,papa avopred diiiiiiiiiiiik dobrej ale myslim uprimne dobrej dušičke,papa
ok baby, tak chcela som objednať, ale ked píšete, že sú to fake,tak počkám, kto dá 100PERCENT Typ na originál,papa,ja objednám,nemám problém,len musím vedieť fake ci originál,papa
Jeny
objednavala som to botanic.slim1@gmail.com Je to od strapanky a pred rokom boli original,ale tohto roku to boli fake.
Kedze som poznala ucinok ,ked som brala pred rokom a teraz tohtorocne,tak tieto nemali absolutne ziadny ucinok a zbadala som aj rozdielne zafarbenie balenia.Na originale
boli sytejsie farby.
Asi bola podvedena aj moja dodavatelka,pretoze urcite obj. z jedneho zdroja.
A tak radsej nechcem ziadne,nikde nie je zaruk,ze su to originaly.
malaanka a odkiaľ si mala originál, čo si brala predtým?
čavte baby, tak teraz som mimo. Odkiaľ viete,že sú to z tejto stránky fake???,jedylka, mne pripadajú tie isté ako zo zahraničia,ale už sa neviem vyjadriť, nakoľko mám tu dosť upozornení od báb, tak neviem poraďte volakto dobrú stránku,papa