zaujímalo by ma či s tým má niekto skúsenosti. kamoška začala alebo teda berie cca 3 mesiace tieto tabletky a sschudla 25 kg. druhá to berie 2 mesiac a má 8 kg dole bez toho že by menej jedla alebo cvičila - teda ani jedna z nich. nebudem tu písať konkrétnu stránku je tam toho dosť......
Meizitang.....na chudnutie
Tak moje sú 100% fake sú úplne mäkké a vo vnútri je hneda voda,do kelu to sa fakt nedá zohnať origos
tak už som balenie otvorila a hneď vám poviem ako budete vedieť či máte pravé alebo fake
Pravé majú povrch pomerne tvrdý,fake je oveľa mäkší a v pravých je tuhšia biela gélová hmota,a vo fake je to len tekutina skoro ako zafarbená voda.
Možno ani nejde tak o farbu,v novších môže byť iná farba,ale jednoznačne by to malo byť hustejšie.
tak už som balenie otvorila a hneď vám poviem ako budete vedieť či máte pravé alebo fake
Pravé majú povrch pomerne tvrdý,fake je oveľa mäkší a v pravých je tuhšia biela gélová hmota,a vo fake je to len tekutina skoro ako zafarbená voda.
Možno ani nejde tak o farbu,v novších môže byť iná farba,ale jednoznačne by to malo byť hustejšie.
ako čítam,tak každá má nejaké iné balenia a podľa toho je najpravdepodobnejšie,že pomiešali pravé s fake.
Keď som si kúpila od strapanky,tak prvý krát boli pravé a druhý krát fake.
A pri tom ich kupovala z jedného zdroja.
Moje balenia majú obidve balenia dátum expirácie 12.01.2014 a sú jednoznačne fake.
Rozdiel vidieť hneď na obale ešte som ich ani neotvorila.
Leia,
keď im budeš písať,tak môžeš spomenúť aj toto,že sú rozdielne balenia a pomiešané fake s pravými.
kilečko
my sme išli do rizika vedome,nikto nás k tomu nenútil a bolo to naše vlastné rozhodnutie.
Ja mám také zdrav.problémy,že do fitka ísť nemôžem a tieto tabletky mi už pomohli schudnúť.
Keď si zdravá,tak sa ti ľahko kritizuje a poučuje.
Nevieš o nás nič,možno aj iné nemôžu chodiť do fitka,takže nepoučuj.
Mrzí ma, že ten dátum som neskontrolovala, vôbec ma to nenapadlo :( ja ich beriem normálne a pred tým som tabletky na chudnutie nemala žiadne a tieto mi začali zaberať, či už sú po záruke alebo nie..
To ako zistiť či sú fake som nepísala z vlastnej skúsenosti, dočítala som sa, že by to malo byť tak, že fake majú tie písmená čierne na tabletke a nejak inak sa otvárajú, predtým vraj mali iné obaly, také papierové.
Idem napísať email tej spoločnosti, čo s tým dátumom, a ako teda majú tie tabletky vyzerať, lebo keď sú zvnútra hnedé a mali byť číre, či to nie sú preto, lebo je to tá nová verzia meizitangu.
zuzu1 a pocitujes nieco ? Ked ich uzivas ? Čítala som že účinok spoznas do hodiny od užitia vtedy sú prave
kilecko,neni to tvoj problem,tak nemiešaj sa do toho. Tvoja penazenka neschudla
ja mam jeden baaliček spotrebu do 2015 a jeden bol asi do 2014 ja ich normalne uživam a ak aj budu fake ved neboli take drahe 25 euro nie je zas tak vela
malaanka ty ked poznáš tie tabletky napis prosím čo si o nich myslis
Ja mam tiez tabletky od leii prišli mi včera spotreba je tam 22.1.2015,ale už na prvý pohľad sú fake....po prvé neotvaraju sa zospodu,po druhé chýba tam vo vnútri balíčka ten letáčik s navodom,po tretie ked vytlacim obsah tabletky vyteká akási hneda gebuzina...originál je priesvitny gel...určite toto jesť nebudem...nevravím že za to môže Leia,mohla natrafiť tiez len na fake stránku....ale som presvedčená že originály na 100% fungujú ked ich takto falsuju a nedá sa k ním dostať.Toť moja skúsenosť.