Mám 158cm a 68kg,ako schudnúť bez diéty a cvičenia,som pohodlná.

devila

pozor,ja se neprežieram,len niekedy neviem ako si večer odoprieť ak mám na niečo naozaj chuť,zrobím 70 brušákov denne,takže sa aj snažím niečo pre seba urobiť,ale zdá sa mi,že nemám dostatok energie aj pre deti a to chcem zmeniť, len nechcem sa po večeroch trápiť lebo nemám energiu

maruska123

ja som naivna? ja uz som schudla, som zvedava ci sa ti to podari aj tebe

naivna si len ty, lebo nechces pre to nic spravit a myslis si, ze ked bdues jest v noci soletky, tak schudnes..to je naivita

maruska123

ja som nepisala, ze zijem len zo zeleniny...pytala si sa, co som jedla na veceru, tak som ti to napisala

naco stracam cas...ty nechapes co ti tu ludia pisu,nieco chces, ale nechces pre to pohnut prstom..co uz, tvoja smola, nie moja

maruska123

chudnutie zacina v hlave, ked v hlave nechces schudnut, tak ani neschudnes...ked si budes myslet, ze ti taka strava nestaci, tak ani nebude...ked budes chcet, tak zrazu zistis, ze aj ten zeleninovy salat je super a ze ti to bohato staci, chapes?

hlavne musis zacat inak myslet

devila

keď budeš mať na starosti aj výchovu detí potom si polož otázku či vydržíš len o zelenine a nestratila si pri tom energiu