Mám 158cm a 68kg,ako schudnúť bez diéty a cvičenia,som pohodlná.

elena348

tak ten vzorec na pitny rezim je naozaj spravny a neviem preco by sme mali pit cez zimu menej ..je to nespravny nazor a nemusis sa bat ze pitnym rezimom zatazis oblicky..a este ..do pitneho rezimu sa nerata voda viazana v strave ani mlieko...

Nicoll

no neviem kto ti poradil tento vzorec ale je to hlupost,pretoze musis brat do uvahy aj vodu,ktora je viazana v tom co zjes a zohladnit svoju fyzicku aktivitu... 4,8 litra cistej vody do seba liat je extrem,ale rob ako chces,ja to urcite nemyslim v zlom iba ta chcem upozornit,ze nadmerne pitie vody je skodlive lebo riedi krv,odplavuje sol a minerali z tela a ak pijes narazovo tak zatazuje oblicky

šanca????

Nicol, tak mi bolo povedané, 4 dcl na 10 kg hmotnosti, vyrátaj si to podľa svojej váhy, netvrdím, že to musíš Ty piť toľko - chápendo? :-)

šanca????

Dievčatá ahojte, ďakujem za reakcie, idem napísať teraz najskôr eni a vám v krátkosti, zatiaľ, len toľko, že som mala ozaj dobrú kočku, ktorá to vedela dobre vysvetliť, akurát nám kázala jesť len obed a veľa piť a ja som pila 4,8 litra vody denne. . .

elena348

spravnemu fungovaniu produktov herbalife moze dojst aj vtedy ak kokteily beres sice spravne ale tvoj pitny rezim nieje dostatocny...vtedy nieje zabezpecene spravne vylucovanie skodlivin a vstrebavanie zivin...ak dodrziavas pitny rezim vysledok je zaruceny...a taktiez pravidelna strava...5x denne a rozpetie medzi jedlami by malo byt2,5-3 hodiny..

eni

Ano Herbalife produkty sú naozaj skvelé, aj som vyskúšala, schudla som, aj zdravotné problémy zmizli.To je blbosť čo šanca?písala- 5krát treba jesť, a nehladuješ. Keď si to myslíš vážne, napíš mi na mailovú adresu.

šanca????

Ja som brala 3 mesiace herbalife . . . jedla som len obed, i to len bielkoviny a zeleninu k tomu, ráno a večer som pila herbalife a nič, a to som ešte krútila každý deň na bicykli . . . nechápem, no je to realita - mne to nepomohlo a už je odvtedy rok a nič - je to normálne?