Mám 158cm a 68kg,ako schudnúť bez diéty a cvičenia,som pohodlná.

jajka001_

chapem ze cvicit nevladzes a s detmi je to tazke co sa tyka pohybu, vlastne len okolo deti sa nabehas
treba nejak nastartovat lepsie spalovanie
rano sa napi vody
potom sa normalne najedz
a pi vela zeleneho caju, ten je lepsi ako kava a prospesnejsi pre organizmus
a vecer nezob, organizmus je potom zmateny ked ma stale prisun. treba sa najest a nechat ho to spracovat, nech si moze oddychnut aj on

devila

malá mi zaspí okolo 22hej,ja nemôžem zaspať keď mi deti nespia,aj v noci šuchnú a som v momente hore,a ja hocikedy ani nemôžem dlho zaspať,od rána od 6tej na nohách do polnoci,tak to nejak musím zvládať,viem že jedlo je len výhovorka,ale cvičiť nevládzem.

jajka001_

mozno si aj pretazena. ale dohanat to jedlom nie je ono
spanok lieci, aj naberies energiu, aj spalis kila
ked mala nechce spat, a ty pojdes spat kym este nespi, co sa stane? ved je uz v posteli. o chvilu zaspi

maruska123

a nezob!

uz ma nic ine nenapada, napisala som asi vsetko, v skratke

a pohyb! aspon prechadzky, ked uz nie sport

maruska123

vobec nepi sladene napoje, ani dzusy nie su uplne vhodne,su plne cukrov, nepi ich, necurki kavu..

pi len nesladene caje a vodu, tu kavu bez cukru

devila

šľahačku jem tak maximálne 2krát do roka,salámy veľmi málo,párky občas,tmavé pečivo stále,veľa zeleniny,ovocia.Pred pôrodom som mala takých 55-58kg,teraz 68 a nemôžem to zhodiť aj keď veľmi chcem.Som furt unavená.

maruska123

dalej tuky: spominane parky, klobasy, salamy, pasteky, z masa hlavne bravcove

slahackova smotana (33%tuku), aj kysla je tucna..toho je strasne vela..

devila

len mi teraz neraďte ako mám dávať spať moje deti,malý prvák,ten zaspí skôr a malá škôlkárka,tá spí v škôlke poobede a večer sa jej nechce zaspať

maruska123

prestan kupovat veci ako soletky a pod..nekupuj sladkosti a nic take

ked budes mat chut vecer na nieco, vezmi si jablko, mrku a tak

musis zredukovat cukry a tuk..ale aj skryte tuky..nie len to, co sa robi na oleji, resp, co je mastne..tuky su aj tucne syry, smotanove jogurty, v sladkostiach je vela tukov, atd atd