Poraďte mi.
Mám 158cm a 68kg,ako schudnúť bez diéty a cvičenia,som pohodlná.
chapem ze cvicit nevladzes a s detmi je to tazke co sa tyka pohybu, vlastne len okolo deti sa nabehas
treba nejak nastartovat lepsie spalovanie
rano sa napi vody
potom sa normalne najedz
a pi vela zeleneho caju, ten je lepsi ako kava a prospesnejsi pre organizmus
a vecer nezob, organizmus je potom zmateny ked ma stale prisun. treba sa najest a nechat ho to spracovat, nech si moze oddychnut aj on
malá mi zaspí okolo 22hej,ja nemôžem zaspať keď mi deti nespia,aj v noci šuchnú a som v momente hore,a ja hocikedy ani nemôžem dlho zaspať,od rána od 6tej na nohách do polnoci,tak to nejak musím zvládať,viem že jedlo je len výhovorka,ale cvičiť nevládzem.
mozno si aj pretazena. ale dohanat to jedlom nie je ono
spanok lieci, aj naberies energiu, aj spalis kila
ked mala nechce spat, a ty pojdes spat kym este nespi, co sa stane? ved je uz v posteli. o chvilu zaspi
a nezob!
uz ma nic ine nenapada, napisala som asi vsetko, v skratke
a pohyb! aspon prechadzky, ked uz nie sport
vobec nepi sladene napoje, ani dzusy nie su uplne vhodne,su plne cukrov, nepi ich, necurki kavu..
pi len nesladene caje a vodu, tu kavu bez cukru
šľahačku jem tak maximálne 2krát do roka,salámy veľmi málo,párky občas,tmavé pečivo stále,veľa zeleniny,ovocia.Pred pôrodom som mala takých 55-58kg,teraz 68 a nemôžem to zhodiť aj keď veľmi chcem.Som furt unavená.
dalej tuky: spominane parky, klobasy, salamy, pasteky, z masa hlavne bravcove
slahackova smotana (33%tuku), aj kysla je tucna..toho je strasne vela..
len mi teraz neraďte ako mám dávať spať moje deti,malý prvák,ten zaspí skôr a malá škôlkárka,tá spí v škôlke poobede a večer sa jej nechce zaspať
tak chod spat s nimi
prestan kupovat veci ako soletky a pod..nekupuj sladkosti a nic take
ked budes mat chut vecer na nieco, vezmi si jablko, mrku a tak
musis zredukovat cukry a tuk..ale aj skryte tuky..nie len to, co sa robi na oleji, resp, co je mastne..tuky su aj tucne syry, smotanove jogurty, v sladkostiach je vela tukov, atd atd