Mám 158cm a 68kg,ako schudnúť bez diéty a cvičenia,som pohodlná.

devila

dík za rady,maoam,ja pijem dosť denne,hlavne čistú vodu a bylinkové nesladené čaje,hej,nikdy som nebola štíhla,ale na tých 60kg toho roku by som chcela ísť.Od zajtra nastupujem do práce,tak sa pokúsim zaradiť do jedálnička nejaký ten jogurt a ráno niečo hodiť do seba na raňajky.Neviem či sa mi to podarí,vstávam o 6tej.Bez kávy s mliekom si neviem predstaviť svoje ráno,to ma naštartuje.Počula som však že káva nieje dobrá ak človek chce schudnúť,vraj to spomaľuje nejak ten proces chudnutia,viete o tom niečo?Si myslím,že to nieje pravda,ak to doplním dostatočným množstvom tekutín.Ináč dík za rady.

Maoam

jj, mne to len prislo strasne malo, lebo mas dieta, uz si niekde pisala, ze si velmi stihla, tak som nechapala ze preco potrebujes jest tak malo

inak pohyb WC-PC-postel mam aj ja teraz, hrozne nieco

rit sa uz rozkysla

jajka001_

maoam, mne to staci:) hlavne ked mam taky brutalny pohyb teraz cez sviatky ze od pc na wc a podobne. navyse, urcite si si vsimla ze som pisala ze este si dam nieco na veceru. aj som si dala, špagety s kečupom.

Annyi

ok devila takze problem je v tom ze mas zlu stravu a zle rozlozenie jedla pocas dna , potom sa necuduj ze si unavena a nergiu doplnas rozymi blbostami po veceroch....zakladom je aby si si dala poriadne ranajky ale zdrave ranajky nie parky ved to ta ani nezasyti radsej nejaku celozrnu zemlu alebo chlieb zo syrom platok sunky a nejaka zelenina k tomu alebo ovsene vlocky rano sa proste musis najest na desiatu si daj nejake ovocie alebo jogurt mozes aj nejaky ten celozrny chlieb , potom na obed si daj nejake kuracie maso zo zemiakmi, s ryzou k tomu zeleninu alebo si sprav cestoviny aj poobede na olovrant zjedz nejake ovocie alebo cottage syr a zjedz aj normalnu veceru nejaky salat s masom alebo to co na obed a ak budes hladna aj potom vecer daj si aj druhu veceru ale taku ktora neuskodi napriklad vipi acidko urcite lepsia volba

proste jednoducho povedane ak sa pocas dna budes stravovat pravidelne vecer ta neprepadne vlci hlad aby si mala vobec nejaku energiu , bude to tazke ale zvyknes si na to

Maoam

co sa teba, devila, tyka, tak to robi ten dojem takeho mixu nezvladania tvojho normalneho dna, mozno mas zlu organizaciu prace v domacnosti, mozno sa da nieco zmenit, to musis urobit ale sama, alebo si daj poradit od zien s detmi, co sa da zmenit, ale ocividne zle jes pocas celeho dna, stavim sa, ze malo pijes (tekutin) a mas nedostatok vitaminov a mineralov, vlakniny a u teba je vecerne jedenie hlavne odrazom energetickej vycerpanosti, nie hladu

nikdy si nebola chuda, takze mozno mas aj taku telesnu konstituciu, ze proste si inak stavana, pevnejsie, ale tych 55kg by bolo pre teba velmi fajn

zacni tym, ze zacnes pocas celeho dna vela pit (cista voda, mineralka BEZ bubliniek, nesladene caje), aspon 2litre rozlozene na cely den, musis sa naucit dobre ranajkovat, vydatne, rozumej celozrnny tmavy chlieb, syr, natierka, alebo prazenica, kavu si rano kludne daj, aj dve, na obed mozes mat aj sacharidovu prilohu (ryza, zemiaky), skus zaradit ku kazdemu jedlu zeleninu, surovu (paprika, paradajka na chlieb, k obedu cerstvy salat), vecere si skus dat bielkovinove, dlhsie ta to zasyti (tuniak, chude kuracie mäso, zelenina atd).

Snaz sa zatial zobanie po veceroch aspon zredukovat, pripadne nahradit chrumanim zeleniny, ktoru si nakrajas.
Mozno mas aj nervy a zuvanim, zobanim sa podvedome ukludnujes.
Chodis na vzduch? Aspon jedna prechadzka za den, urcite by ti to pomohlo.

Maoam

nech sa na mna nikto nehneva, ale dat si za den krajec chleba so syrom, potom tri kopceky ryze a mini-kusok mäska a dva kolaciky a toto oznacit za prezieranie, tak sorry

jajka, mala by si najlepsie uplne prestat jest, to bude lepsie

Magy

tym zakoncenim vety (som pohodlna) si vlastne povedala vsetko. a cakas ze ti poradime. necakas nahodou, ze za teba aj schudneme?? prepac ale nechcem byt zly, je to vsak presne ako tu pisali niektori - pohodlnost musis prekonat a makat, drvit, hybat sa, potit, sportovat... mozno si nenasla tu spravnu sportovu aktivitu, ktora by ta tesila a naplnala. vyhovorka "mna nic netesi" neobstoji. ak si nevstupis do svedomia a nezacnes na sebe pracovat, mesiacmi a rokmi sa tvoj stav bude len a len zhorsovat, sem-tam skusis nejaku dietu a tvoja krivka vahy bude pripominat horsku drahu. raz hore, raz dole a stale horsie a stale sa budes viac a viac lutovat a mat depresie, ze to nezvladas, ze sa ti nedari. zakladom uspechu je systematickost, trpezlivost a nechciet zmenu hned. NIE! telo si musi zvyknut na zmenu, prisposobit metabolizmus dlhodobemu rytmu - len tak mas nadej na uspech a trvaly priaznivy stav. ak budes chciet schudnut rychlo - je to zaroven ta najrychlejsia a najistejsia cesta, ako zanedlho budes tam kde si teraz. drzim palce!