Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
Chlapec Filip a dievča Nina , mne sa odjakživa páčili tieto mená , syn Filip má už 20 rokov a je veľmi spokojný s menom , druhý syn je Dávid a tiež sa mu jeho meno páči. Pri mene si podľa mňa treba dať záležať , aby aj dieťa keď bude veľké bolo spokojné.
kamaratka ma pavlinku a karolinku. mne sa najviac pacia mena adam a adrian
:) táto téma už zase aktuálna, lebo Romanka čaká ďalšie bábo ako píše v inej téme :) tak raďme
Alexander,Denis to su mena mojich synov a boli to moji favoriti odjakziva ako som na tie mena prisla vie len pan boh.Planujeme dalsie deti takze tak sa budu volat Patrik po manzelovi,dalsi bude Silvester no a dievca Karolina a paci sa mi aj Izabela,chlapcenske mena su krajsie.
ahojte, no dieta ma mat naozaj vynimocne meno, pravda je aj ta ze v dospelosti si ho moze zmenit,ale to nie moj pripad ja som spokojna.Moje meno je Matilda a volaju ma Tilda a planujem to dat aj dcere a tak mam vzniknu tri generacie lebo aj moja mam je Matilda, nie je to až také exotické meno a popritom je slovanské. Mimochodom chlapčenské meno - No.1. Richard
ja tiez cakam babatko a rozmyslame doma ake meno mu dame. Ale jedno viem urcite, nebude to nic "vynimocne". Podla mna treba rozmyslat aj nad tym, ako bude meno pasovat nielen k rozkosnemu ruzovuckemu babatku ale aj k starej 70-rocnej panej ci panovi... A hlavne ak ma typicke slovenske priezvisko, potom v kombinacii s cudzim menom to je niekedy skor smiesne. Mam par kamaratok, ktore chceli byt originalne a ich detom sa spoluziaci vysmievaju.. nuz, takyto osud ja svojmu babatku neplanujem. Babenky, treba trosku porozmyslat, mena v telke zneju ozaj zaujimavo ale v beznom zivote to uz tak byt nemusi.