Meno pre Bábätko

Príspevok v téme: Meno pre Bábätko
romana.ja

Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem

babatko

Cudzokrajne meno a slovenske priezvisko? Co je na tom divne uplne normalna a teraz uz aj bezna vec. Vsak ked ju budem volat tak hadam nie menom a aj priezviskom. A tie japonske ci cinske mena nieco znamenaju co taka Maria znamena? Asi nic take pekne. A ked sa mu paci meno Sandokan tak co, je to aspon zaujimave a nie obycajne a nudne...

romana.ja

pre hravam - nom áme už sedemmiestne auto takže jedno miesto je stale volne, hihi, ale určite bude dlhá pauza,a spon 5 rokov a potom budem už pristara, takže asisme skončili, dakuejm všetkým, sme zdravučkí a šťastnučkí

saba

A mená plánujeme Max, Joshua, Zara a k nim nejaké druhé meno. A zahraničné hlavne preto, lebo žijeme v Anglii.

saba

Ahoj romana.ja- gratulujem k synčekovi a prajem veľa pekných dní, mňa pôrod čaká až v apríli a tak si zatiaľ vychutnávam len bezproblémové tehotenstvo!

hravam

romana.ja blahozelam, len si to neuzivajte tak, aby ste o 11 mesiacov rozmyslali nad dalsim menom:))))
e250 Kozeta znie ako ruske meno, pokial nemate cudzokrajne priezvisko, tak to bude zniet dost humorne. A od kozy to tiez nema daleko:)