Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
ahoj všetci, už sme doma aj s malým Brankom - 13.9 - zdravučký,36OO g, 51cm, tešíme s neho aj z toho že naozaj aj meno sme vybrali na poslednú chvílku cestou d opôrodnice, teraz sme už doma len s brankom, maťko, kubko aj paulínka sú u babičky tak si to užívame aspon na chvílu, kým prídu decáky ale ved chlapci už chodia do školy tak to bude trochu iná etapa výchovy mojic detí, len myslite na mna abys me to všetko zvládli. pozdravujem vás
a co sofia? to je po grecky mudrost....podla mna velmi pekne meno :)
Tak čo, Romana?
Už máte niečo? Dúfam, že Vám to všetko dobre dopadne. A čo mená? Už ste si vybrali? Andula
Cinske meno? K predpokladam, slovenskemu priezvisku. Boze, to uz radsej fakt Maria alebo Peter...Decko partnerovho kolegu je Sandokan, partner mal co robit, aby sa nezarehotal nad tym...
Ak budes mat holku daj jej meno Lilliana je to take elegantne a aj zlate (Lilly). Dá sa to vseliako sklonovat Lilliana, Lilly, Lillynka, Liana, Lia, ...
Ja som buduca mlada mamicka, dost mlada a viem ze meno je dolezite. Mne sa to moje moc nepaci je obycajne take onicom preto by som chcela svojej este nenarodenej dcerke dat nieco zaujimave. Rozmyslala som nad japonskymi ci cinskymi menami kedze sa moja dcerka narodi v roku DIVEJ SVINE (v cinskom kalendari sa vtedy rodia najmudrejsie deticky, dufam ze sa to vyplni). Ale ake cinske tak to neviem poradte mi nieco.
mne sa paci tobias, davidko, oliver, lucas a z dievcenskych victoria, nicolka, natalie, diana
poddla mna je najkrajšie chlapčenske meno patrik alebo samuel.tiež je pekné sebastian...a dievčenské napríklad sara alebo rebeka...držím palčeky