Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
pre chlapca sa mi paci marek alebo patrik a pre dievca sa mi velmi paci meno kamila. ked sa ti narodi, napis co to je a ako sa vola:-D
ahoj romi.ja som pri prvom babetku nevahala ani sekundu,jednoznačne KLAUDIA a ADRIAN.pri druhom už to bolo tažšie,chlapčeka som vedela hned KRISTIAN,ale z dievčatkom to bolo na važkach.najprv BIBIANA,potom PATRICIA,MARTINA,potom už do konca SOFIA,ta bola už favorit a v poslednej chvíli som dala KRISTíNKU.takže mám KLAUDIKU a KRISTíNKU.Ak by som mala 3tie babetko,určite SOFIA a ADRIáN.ale páčia sa mi aj PETER,DANIEL,SAMUEL,KIARA,LILIANA,LUCIA.je to tažké no.musí sa to páčit hlavne Vám!
Nelinka, Vanesa, David, Samuel, Marcel, :))je vela peknych mien..ale ked sa budem rozhodovat ja pre meno mojich deticiek tak budem chciet aby pekne znelo aj s priezviskom...
romana, gratulujem, v dnešnej dobe 4 detičky to chce odvahu a aj všeličo iné, ja mám dve deti a uvažujem o treťom, tak dúfam, že sa zadarí,
moji drobci sa volajú Jakub a Lívia a ďalšie mená o ktorých by som možno uvažovala je Ema, Sofia, Adam, Vanesa,
ja ti vrelo odporucam knihu Meno je vas osud- Camila Karolinss. najdes na
www.martinus.sk
pozri sa na tento link, mas tam kopu mien z celeho sveta:)
Tomáš a Lucia