Meno pre Bábätko

Príspevok v téme: Meno pre Bábätko
romana.ja

Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem

Karolinnka

ahoj romana.ja neviem ci si pamatas ja som ti pisala mail a chvilu sme si par mailov pisali mohladom babatka, narodilo sa ti dievcatko alebo chlapcek ? :) dufam ze vsetky tvoje deticky budu zdrave ...karolinka

romana.ja

no piate bábo, dnes som bol au lekára, 8 t sme už spolu, hihi, vela vyšetrení, krv a tak, no mam aj strach, takto skoro po sebe, ale verím že všetko je ok. a mená, no neviem, k maťkovi, kubkovi, paulínke, a brankovi, no neviem, aby sa nám to s mužom páčilo, neveiem, a le práve o tom diskutujeme celkom dosť, a aj škriepky vzniku ale take male iba, sa smejeme potom, ale celkom sa nám páči teraz upozornujem len teraz to sa ešte pár krát zmení si myslím- tomáško pre chlapčeka, a pre dievčatko asi kristínka. muž ma prekvapil lebo jemu sa páči tobiáš,a dievčatku veronika, tak sa nám páči teraz viac mien.

Karolinnka

ahojvolam sa karolina a mam 18 r, k mojmu menu coskoro pribudne meno kiara. na svojem meno teda karolina som hrda a mam ho po mamine... ak by som mala rozhodnut pre dievcatko meno tak by som vyberala z tychto: melania,kiara, viktoria,karmella.. pre chlapca sa mi paci:daniel david,jeremy,rafael...:)

romana.ja

pre amiku - štvrté sa volá branko, som to tu vo fore už spominala, tot piate je absolutne neplanovane, osdtatné su sponatlne planovane - tiež neplanovane, ale taks nažili sme to brať ako to ide, časom, ale teraz brano má 4 mesiace,a ja som len v začiatku tehotenstva s tou malou fazulkou. hihi