Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
Ahoj wia , prečítala som si tie charakteristiky mien a naozaj iba v niečom je pravda.
Syn Filip - 20 rokov študent filozofie - zamyslela som sa pri tej charakteristike lebo on je naozaj veľmi dobrý človek , každému rád pomáha či už pri štúdiu alebo ináč / a možno je využívaný a klamaný neviem / , sebavedomia by mohol mať viac a aj zodpovednosti , ale ináč je veľmi hudobne nadaný , trochu tajomný a veľmi lenivý.
Syn Dávid - 17 rokov - gymnazista - výstredný až až , predvádza sa veľmi rád , je rebel ale vôbec nesedí to , že strieda kamarátov - má stále tých istých kamarátov , každý deň sú spolu , nevedia bez seba byť , je veľmi spoločenský a obľúbený. Ahoj
tak skús porovnať lida, pravdaže nie vždy to musí sedieť, to je jasné
NINA
Nina je žena plná prekvapení, zväčša príjemných. Nikdy si nemôžete byť istí jej náklonnosťou, drží svojich blízkych v napätí a nevie odolať túžbe sem tam niekoho potrápiť. V láske je nestála a aj v priateľstvách často mení názor. Ale všetko sa ustáli a zmení k lepšiemu, keď sa vydá a založí si rodinu. Rodina a manželstvo je pre ňu potrebné a bez zázemia, plného láksy, nikdy nič nedosiahne. Jej osobným číslom je 7 - Tajomnosť, nie je teda ľahké vyznať sa v nej. Ale v podstate je to dobrý človek, je však ľahkoovplyvniteľná a tak málokedy vie odolať zlým chodníčkom. Práve preto je dôležitá rodina a dobrý manžel, lebo pod vplyvom svojich detí, či muža, sa uistáli a bude skvelou osobnosťou. Toto meno je vhodné pre znamenia Váhy, Panna, Strelec a Vodnár. Vhodnou farbou je červená.
DÁVID je subjektívny
Mužské meno Dávid má hebrejský pôvod a v preklade znamená "miláčik". Toto biblické meno patrí na našom území medzi populárne a nositeľov oslovujeme aj Dávidko, Dado, Dadko. Dávidovia, ktorí majú meniny 30. decembra, sa radi predvádzajú, túžia po ocenení a majú sklon k výstrednostiam. Dávidovia sú aj dosť nedôverčiví, a tak často niekam unikajú. Ich priateľstvo nie je trvalé, neradi sa stretávajú s tými istými ľuďmi. Majú egocentrické sklony a neobjektívne názory, no ak im porozumiete, sú nežní a prístupní. Zdravie Dávidov nesie vplyv ich totemov - koňa a pŕhľavy. Na jednej strane majú skutočne "konskú" vitalitu, na druhej strane ich zdravie zavše "pŕhlia" drobné neduhy. Môžu mať problémy s krvným tlakom a sklon k nadváhe. Dávidov ovplyvňuje planéta Mesiac. Ich šťastné farby sú biela, krémová a modrá. Ochranné rastliny rumanček a jazmín, ochranné kamene nefrit a rubín.
FILIP
Filip býva často využívaný a klamaný. Má v sebe niečo, čo priam priťahuje nešťastie a smutné chvíle. Pritom sám osebe je Filip veselý a optimistický človek, s jasnými názormi a priamou povahou. Každému by chcel len dobre, no nezabúda ani na vlastnú polievočku. Keď sa sklame, tak to rieši nesprávne a väčšinou sa uchýli k alkoholu. Potom je už ťažké, vytiahnuť ho z jeho malomyseľnosti a pomôcť mu. Potrebuje už odmala stálu kontrolu a podporu sebavedomia, pretože len tak sa neskôr bude vedieť s problémami popasovať a nie od nich utekať. Keby sa dalo, tak by sa najradšej skrýval za chrbtom niekoho úspešného a len vykonával príkazy, pretože tak by sa vyhol zodpovednosti a problémom s realizáciou svojich vlastných plánov. Preto by sa nemal brániť skorému manželstvu s rozhodnou a panovačnou ženou, pretože takto by sa nemusel vôbec ničoho obávať. Toto meno má osobné číslo 2 - Dobrota a je vhodné pre znamenia : Blíženci, Býk, Panna, Váhy. Vhodnou farbou je hnedá.
hej, biblické mená sú krásne, aj mne sa páčia. idem pozrieť toho Filipa
mne sa pacilo meno Samuel ( ale este vtedy ked ich nebehalo po svete ako maku :) ) , a taktiez David, a dievcatko AnnaMaria, Martinka, Kristinka a taktiez sa mi paci meno Rut ...neviem preco ale mnes apacia vacsinou biblicke mena...
fíha, to sú silné slová, že zachádzam priďaleko... nemyslím... keď budem mať čas a dostanem sa k tomu, tak napíšem
Ahoj wia , to už asi zachádzaš priďaleko , ak si hľadáš aj charakteristiku o mene , tomu ja zase neverím , skús napísať čo si našla trebárs pri mene Filip ...
lida no presne moje mená... veľmi sa mi páčili, ale keď som si ich pozrela, že akú majú charakteristiku, tak som od nich razom upustila... ja si myslím, že meno dieťa ovplyvňuje, lebo na mňa to sedí...