Meno pre Bábätko

Príspevok v téme: Meno pre Bábätko
romana.ja

Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem

lea

ja vam poviem ake mena sa mne pacia: Rómeo, Tristan, Sven, ale uplne najviac Jozef.

Dievcenske: Amanda, Angelina, Lea, Orchidea, Ľalia

Mam kamaratku, ktora sa vola Perla Perpetua a je so svojim menom spokojna

lea

nie, Cezar bol Poliak a Kleopatra Ruska a spoznali sa vo Francuzsku, fakt! a frajerov otec sa vola Brenno, to je tiez celkom pekne meno - talianske

lea

ale vsak zivot je dost sedy a nudny, preco by sme si ho nespestrili. len zato, ze susedia budu ohovarat? nevidim zmysel toho, ked je v skolskej triede 5 Petrov a 8 Zuzan, ako ked ja som chodila do skoly. len aby sme sa nevymykali zo sedeho priemeru.. Kludne by som dala dietatu aj 3 mena a cudzokrajne. Frajerovi stari rodicia sa volaju Kleopatra a Cezar a stastne zili. jeho mama sa vola Carmen.

basa555566987

Milá romana gratulujem k babatinku,nech je zdrave a stastne.Meno ste mu vybrali naozaj pekne. A suhlasim s tym,ze menej inteligentny rodicia davaju detom pompezne a inak znejuce mena (pokial neziju v inej krajine alebo v zmiesanom manzelstve).Nieco si tym asi kompenzuju.Treba ale rozmyslat ako budeme meno vyslovovat-zdrobnelinu a ako ho budeme oslovovat ked vyrastie,skusme si nase dieta predstavit ako dospeleho cloveka s jeho babatkovskym menom.Moja dcera prisla minule zo skolky s tym,ze maju novu kamaratku a vola sa SABKA ! ziadna sabina ani samanta ako by ste mysleli normalne sa vola sabka. horor co? ked bude mat 13-15 budu ju prezyvat šľapka a pod.neverite?

pre babatko

babatko, pokial tvoje dieta nechodi do cudzokrajnej skolky, tak Tracy sa bude skryvat pod koberec, ked ju ucitelka vyvola:) Zvykom to v SR teda nie je, ze sa dietatu da meno Xing Chuang a chlap je Peto a zena Mariska. Precitaj si studie, ze ludia s nizkym vzdelanim vacsinou daju pompezne alebo cudzokrajne znejuce meno. Je toho kopec na nete.