Ahojte holky a všetci návšetvníci tohoto fóra. Mám už 3 detičky,na ceste je štvrté . a mám dilemu s menami, pretože všetky čo sa mi páčia už nosia moje deti. Mám dvojičky synčekov Matej a Jakub(5), a dcéru Paulínu(1). ďalšie bábo príde na svet asi v septembri tak na meno je ešte čas, a veríém že vy mitrošku pomožete s tým ako by sa malo dieťatko volať, ešte nevieme že či to bude chlapec, alebo dievčatko,tak vás prosím o mená pre obe pohlavia, chceli by sme aby sa mená podobali aspoň trošku tým čo už naše detičky nosia. ďakujem
Meno pre Bábätko
ja vam poviem ake mena sa mne pacia: Rómeo, Tristan, Sven, ale uplne najviac Jozef.
Dievcenske: Amanda, Angelina, Lea, Orchidea, Ľalia
Mam kamaratku, ktora sa vola Perla Perpetua a je so svojim menom spokojna
nie, Cezar bol Poliak a Kleopatra Ruska a spoznali sa vo Francuzsku, fakt! a frajerov otec sa vola Brenno, to je tiez celkom pekne meno - talianske
lea a zili v poslednej slovenskej dedine, nie?:))
ale vsak zivot je dost sedy a nudny, preco by sme si ho nespestrili. len zato, ze susedia budu ohovarat? nevidim zmysel toho, ked je v skolskej triede 5 Petrov a 8 Zuzan, ako ked ja som chodila do skoly. len aby sme sa nevymykali zo sedeho priemeru.. Kludne by som dala dietatu aj 3 mena a cudzokrajne. Frajerovi stari rodicia sa volaju Kleopatra a Cezar a stastne zili. jeho mama sa vola Carmen.
nemyslite ze uz porodila? :) mozno uz jej su tie odpovede nanic :D
Milá romana gratulujem k babatinku,nech je zdrave a stastne.Meno ste mu vybrali naozaj pekne. A suhlasim s tym,ze menej inteligentny rodicia davaju detom pompezne a inak znejuce mena (pokial neziju v inej krajine alebo v zmiesanom manzelstve).Nieco si tym asi kompenzuju.Treba ale rozmyslat ako budeme meno vyslovovat-zdrobnelinu a ako ho budeme oslovovat ked vyrastie,skusme si nase dieta predstavit ako dospeleho cloveka s jeho babatkovskym menom.Moja dcera prisla minule zo skolky s tym,ze maju novu kamaratku a vola sa SABKA ! ziadna sabina ani samanta ako by ste mysleli normalne sa vola sabka. horor co? ked bude mat 13-15 budu ju prezyvat šľapka a pod.neverite?
babatko, pokial tvoje dieta nechodi do cudzokrajnej skolky, tak Tracy sa bude skryvat pod koberec, ked ju ucitelka vyvola:) Zvykom to v SR teda nie je, ze sa dietatu da meno Xing Chuang a chlap je Peto a zena Mariska. Precitaj si studie, ze ludia s nizkym vzdelanim vacsinou daju pompezne alebo cudzokrajne znejuce meno. Je toho kopec na nete.